Home remedies voor Plantar Wratten op de voeten

Home remedies voor Plantar Wratten op de voeten


Er zijn verschillende oplossingen voor thuis plantar wratten op de voeten. Plantar wratten vaak weg te gaan op hun eigen, maar ze kunnen pijnlijk zijn. De behandeling van wratten thuis kan helpen ze weg sneller gaan. Probeer deze ouderwetse behandelingen voor plantar wratten.

Identificatie

Plantaire wratten op de voetzolen en de bal van de voet. Kijk voor kleine en korrelige, vlezige hobbels die op de zolen van de voeten. U kunt ook hard, vlak gezwellen, met ruwe oppervlakken en goed gedefinieerde grenzen. Een andere vertegenwoordiging zou zijn grijs of bruin brokken, met of zonder zwarte puntjes. Tenslotte kan elk hobbels die de normale lijnen en randen in de huid van de voeten onderbreken plantaire wratten.

salycilic Acid

Over de toonbank remedies voor wratten, zoals Curad MEDIPLAST, Scholl Clear Away Plantar, en anderen zijn gewoon oplossingen van salycilic zuur. Gebruik de applicator om het zuur een paar keer naar het getroffen gebied per dag. Als de geïnfecteerde huid sterft weg, kan worden afgeschraapt met een nagelvijl of afgepeld. Het duurt vaak drie tot vier weken om wratten te verwijderen met deze middelen.

Duct tape

Met behulp van een klein stukje tape, hebben betrekking op de wrat gedurende zes dagen en dan genieten van de voet in warm water, schrobben met een puimsteen, totdat de dode huid is verdwenen. Herhalen als nodig, soms tot twee maanden.

Azijn

Week je voet azijn gedurende 30 minuten eenmaal per dag gedurende een paar dagen. De wrat zal sterven en de huid in staat om iets af te pellen bij beetje zal zijn. Deze methode is gerapporteerd onder twee weken werken met veel pijn verlicht in minder dan 24 uur. Er lijkt niet om een ​​verschil tussen de effectiviteit van appelazijn en witte azijn zijn.

Aloe Vera

Ofwel een fles aloë vera gel, of de uiteinden van de bladeren van uw aloë vera plant, werk als thuis remedies voor plantar wratten op de voeten. Solliciteer zwaar omdat het snel wordt geabsorbeerd. Bedek met een verband, en herhaal dit meerdere malen per dag. Afpellen de dode huid als het zich ophoopt.

Knoflook

Via een pleister, wordt een dun stukje ouderwetse, antiparasitaire, anti-inflammatoire en anti-bacteriële knoflook gehecht aan de huid. Een knoflookolie capsule kan ook worden opengebroken en geperst in de wrat. Dit proces kan tot een maand.