Home Remedies voor maagpijn bij kinderen

Kinderen hebben vaak buikpijnen. Mogelijke oorzaken variëren van triviaal om indigestie, te veel eten, angst, voedselallergieën, gas, infecties, vergiftiging door het slikken van pillen of het eten van iets als zeep serious--. Ouders moeten proberen te bepalen wat buikpijn van hun kind veroorzaakt. Bel de kinderarts als u zich zorgen maakt over een ernstige ziekte of maagpijn verergert of aanhoudt meer dan een paar uur. Als de oorzaak lijkt mild te zijn, kunt u de behandeling van de buikpijn thuis.

Venkelzaad

Volgens het boek "Healing zonder medicatie," door Robert Rister, venkel zaden zijn een goede manier om te helpen verlichting buikpijn bij kinderen. Wanneer kinderen hebben herhaalde buikpijn of pijn, moeten de ouders overwegen om hen venkelzaad. Venkelzaad helpen om spieren en ligamenten beweging in de maag te verbeteren, zich te ontdoen van overtollig afval en het bevorderen van een gezonde spijsvertering. Ze kunnen oraal in te nemen met voedsel.

antacid

Maagzuur kan een oorzaak van buikpijn en pijn, volgens Moeder Natuur. Oneigenlijk spijsvertering kan overmatig maagzuur veroorzaken. Mother Nature adviseert op zoek naar maagzuurremmers dat een hoge concentratie van calcium en magnesium, mineralen die helpen om constipatie te verbeteren en verwijder overtollig afval hebben.

warm kompres

Als een kind ervaart een maagklachten, een goede manier om de pijn te verlichten is om warm-compressie te gebruiken op het gebied dat doet pijn. De "Natural Health Magazine 'zegt dat een fles water met warm water of een washandje gedrenkt in warm water en toegepast op de buik voor 10 minuten of meer krampen zal ontspannen en het bevorderen van een gezonde bloedsomloop.