Home remedies voor het verwijderen van mee-eters uit de neus

Home remedies voor het verwijderen van mee-eters uit de neus

Mee-eters zijn lelijke zwarte vlekken die verschijnen wanneer de poriën in de buurt van het oppervlak van de huid verstopt raken met olie, bacteriën en dode huidcellen. Hoewel vele commerciële producten beschikbaar zijn, eenvoudige home remedies zijn vaak een effectieve behandeling van milde tot matige mee-eters. Raadpleeg uw arts als de mee-eters op je neus niet verbeteren met huismiddeltjes, of als uw huid geïrriteerd raakt of ontstoken.

Green Tea Exfoliant

Brew een kopje groene thee, sla de gebruikte theezakje. Snij hem open en masseer de thee in je neus en andere probleemgebieden. De thee, die rijk is aan antioxidanten, zal zachtjes scrubben je huid.

Tea Tree Oil

Dab tea tree olie op de mee-eters op je neus. Studies tonen de effectiviteit van teatree-olie is vergelijkbaar met die van benzoyl peroxide volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Maar tea tree olie ontsteking met minder bijwerkingen zoals jeuk, steken, branden en droogte.

Tomaat Lemon Mask

Het zuur in tomaten en citroenen is een effectief mee-eter strijders, en havermout zal fungeren als een zachte exfoliant. Plaats een geschilde, overrijpe tomaten in een blender of keukenmachine. Voeg een theelepel citroensap en een theelepel van instant havermout, dan pureer de ingrediënten. Strijk de masker over je gezicht schoon, met speciale aandacht voor je neus en andere problemen mee-eter gebieden. Laat het masker op je gezicht gedurende 15 minuten en spoel na met warm water.

havermout Mask

Een zelfgemaakte havermout masker zal je huid droog en acne die mee-eters veroorzaakt verzachten. Meng een kopje havermout, 3 theel. aloë vera gel en 1 theel. van zuiveringszout. Strijk de havermout masker over de mee-eters op je neus en gezicht. Laat het masker gedurende vijf minuten en spoel na met warm water.

Eiwitten

Eiwitten zal vette plekken droog en draai mee-eters. Plaats een eiwit in een kom, roer er dan een handvol van maïsmeel. Dep de plakken op je mee-eters. Laat het ei witte pasta gedurende 30 minuten. Bevochtig uw handen met warm water en masseer de pasta zachtjes in de huid. Spoel met warm water.

Aardappel

Een aardappel zal duidelijk huid te bevorderen. Dab geraspte rauwe aardappel op de vette gebieden en mee-eters. Spoel de aardappel van uw gezicht na vijf minuten.