Home Remedies voor een resistente infectie

Home remedies voor resistente schimmelinfecties kunnen variëren van veranderingen in de levensstijl om kruidensupplementen. Behandeling voor chronische schimmelinfecties richt zich op het elimineren van aanleg factoren zoals medicijnen, levensmiddelen met veel suiker, hoog-koolhydraat groenten, zuivelproducten en voedingsmiddelen met een hoog niveau van gist. Bij gebruik in combinatie met deze dieet en levensstijl veranderingen, huismiddeltjes zijn een goed alternatief voor de traditionele therapieën.

Kruidenthee

Een goede kruiden huis remedie om resistente gist infecties te behandelen is om een ​​thee te maken uit de gedroogde wortel van barberry of goldenseal. Steile 1-2 el. hetzij gedroogde kruid in een kop kokend water gedurende 10 minuten. Stam en drinken drie keer per dag.

Echinacea

Echinacea wordt vaak gebruikt voor de behandeling van infecties en verkoudheid voorkomen. Het is ook nuttig bij de behandeling van chronische of resistente schimmelinfecties vanwege zijn vermogen om het aantal witte bloedcellen, die infecties te bestrijden verbeteren. Probeer het nemen van echinacea tinctuur via een druppelaar in een half kopje water. Neem niet meer dan vier keer per dag gedurende twee weken. Als de symptomen aanhouden, zie uw arts.

douchen

Maak een douche met witte druiven azijn. Doe 2 el. witte druiven azijn in een liter warm water. Douches twee keer per dag voor een week. Uw gist infectie symptomen moeten verdwijnen in een week. Als de symptomen aanhouden, zie uw arts.

Een alternatieve werkwijze voor het douchen resistente schimmelinfecties is de "zuigende lucht" methode. Bij deze methode kunt u uw keuze van de azijn douche die u hebt gemengd of 1 eetlepel in te voegen. yoghurt. Yoghurt kan worden ingebracht met behulp van een kleine lepel of kleine spatel. Leg op je rug in het bad, plaatst azijn of yoghurt, til je benen in de lucht boven je hoofd. Hierdoor wordt de vagina te openen en ballon, waardoor meer van de yoghurt of Douches het bekleden van de vagina. In deze stand blijven gedurende ten minste vijf minuten zodat de douche of yoghurt werken.

Food and Lifestyle

Elimineer levensmiddelen met veel suiker uit je dieet. Verminder het aantal van voedsel dat je eet dat hoge niveaus van gist of koolhydraten bevatten, omdat beide van deze gist niveaus kan verhogen in het lichaam. Diabetici moeten met name voorzichtig te zijn bij het consumeren van levensmiddelen met veel suiker, omdat de bloedsuikerspiegel al verhoogd.

Gunstige bacteriën zoals bifidus regularis en acidophilus kan worden genomen in capsule vorm om het niveau van goede bacteriën in het lichaam te verhogen en helpen voorkomen dat een overmaat aan gist formatie.

Vermijd het dragen van strakke, constrictieve ondergoed en kies katoenen ondergoed meer dan nylon en kunststoffen. Katoenen stof laat meer lucht te laten circuleren, het helpen houden het gebied droog.

Als u nog steeds geplaagd met resistente schimmelinfecties, contact opnemen met uw arts voor een meer conventionele behandeling plan.