Home Remedies voor een kind & # 039; s verstopte neus

Home Remedies voor een kind & # 039; s verstopte neus

Overzicht

koude van een kind kan vaak thuis worden behandeld, volgens HealthyChildren.org. Typisch, een indicatie dat een kind heeft een verkoudheid is wanneer de baby heeft een loopneus of verstopte neus en neusslijm is over het algemeen duidelijk op het eerste, maar dan wordt dikker en verandert een groenachtige of geelachtige kleur. Andere symptomen kunnen zijn van een lichte koorts, hoesten, niezen, onderdrukt de eetlust, prikkelbaarheid en slaapproblemen.

Bevochtig de Air

Home Remedies voor een kind & # 039; s verstopte neus

Er zijn twee manieren om het bevochtigen van de lucht kan worden bereikt. Gebruik een luchtbevochtiger in de kamer van het kind 's nachts, terwijl ze slaapt. Dit is vooral handig voor de neus die verstopt, omdat het zal helpen bij het losdraaien neusafscheidingen. Richt de luchtbevochtiger uit de buurt van haar bed om het risico van dekens en lakens steeds vochtig te verminderen. Ververs het water en schoon met een desinfecterend middel dagelijks om het risico van schimmelgroei te verminderen. Een andere manier om te helpen los te maken van haar neusverstopping is zitten met haar terwijl een warme douche loopt en sluit de deur. Haar niet zetten in de douche, net buiten zitten de douche terwijl het draait. De stoom uit de douche werkt net als de mist van een luchtbevochtiger. Een paar minuten effectief zal zijn. Daarnaast moet u houdt uw kind gehydrateerd, door het aanbieden van extra vocht, suggereert HealthyChildren.org.

Zuig neusafscheidingen

Home Remedies voor een kind & # 039; s verstopte neus

Omdat baby's zijn vaak niet in staat om hun eigen neus blazen, moeten ze hebben het neusslijm weggezogen. Voor een optimaal resultaat gebruikt zuigeling zoute druppels of gebruik maken van zout water voor het gebruik van een gloeilamp spuit. De zoute druppels helpt dikke, droge slijm worden vochtig en zal het proces veel eenvoudiger en minder traumatisch voor de baby te maken. U kunt de aankoop zoutoplossing druppels of maak je eigen oplossing van zout water door het mengen van een kopje warm water met 1/4 theelepel zout tot het zout helemaal oplost, suggereert Nationwide Children's Hospital. Steek de lamp injectiespuit slechts ongeveer 1/4 inch tot 1/2 inch in de nasale passages. Om te beginnen, knijp de onderkant van de lamp spuit toe te voegen in de neus van de baby en de onderkant van de lamp spuit om neusafscheidingen trekken vrij te geven. Houd een tissue in de omgeving te ontdoen van het neusslijm en herhaal tot haar neus duidelijk is of zij is in staat om meer comfortabel te ademen. Maak de lamp spuit met warm water en zeep.

positie van de baby

Home Remedies voor een kind & # 039; s verstopte neus

Volgens de National Institutes of Health, kan het nuttig zijn voor de baby te slapen met haar hoofd licht verhoogd. Dit kan worden bewerkstelligd door een kussen onder de top van haar matras waar haar hoofd wanneer zij slaapt. Als er geen extra kussens, boeken werken ook goed. Als het krijgen van onder haar matras is geen optie, hebben haar slaap in haar autostoeltje te helpen houden haar hoofd verhoogd, zodat de ademhaling is gemakkelijker.