Home Remedies voor een kind & # 039; s Keelpijn

Home Remedies voor een kind & # 039; s Keelpijn

zere keel een kind wordt vaak veroorzaakt door een verkoudheid of griep. De meeste virale infecties worden niet behandeld met medicijnen en weg te gaan op hun eigen binnen zeven tot 10 dagen. Gelukkig ongemak uw kind hoeft niet zo lang duren. Home remedies kunnen helpen verlichten van de pijn van een zere keel en maak slikken en slapen een beetje meer comfortabel.

Bevochtigen

Voer een luchtbevochtiger in de kamer van uw baby om vocht toe te voegen aan de lucht. Droge lucht kan het moeilijk voor baby's om te slikken tijdens het slapen te maken. Voeg een paar druppels etherische oliën zoals eucalyptus, salie en tijm; de dampen helpen verzachten een zere keel.

Kalmeer

Geef je baby een bevroren washandje of bevroren moedermelk of formule ijslolly naar de keel te kalmeren. Om te voorkomen dat verstikking, toezicht houden op de baby, terwijl hij zuigen op de washandje of ijslolly. Dit helpt ook houden baby gehydrateerd.

Hydrate baby

Bieden zoveel moedermelk of formule als uw baby wil. Zuigen uit de borst of fles blijft achter in de keel natte die keelpijn kunnen verzachten. Als de baby niet zal drinken warme vloeistoffen, proberen koel vloeistoffen om hulp te bieden. Geen kinderen jonger dan twee maanden extra water geven als te veel water kan leiden tot orale water intoxicatie.

Waarschuwing

Honing wordt vaak gebruikt als een huis remedie voor keelpijn. Gebruik nooit honing voor kinderen jonger dan één jaar - het kan botulisme veroorzaken darmkanaal van een zuigeling. Over-the-counter koud medicijnen zijn ook niet aanbevolen voor kinderen onder de twee jaar. Virale infecties zijn zeer besmettelijk, zodat je handen wassen en je baby de handen vaak.