Home Remedies voor een jeukende hoofdhuid

Zich te ontdoen van irritatie permanent met behulp van home remedies voor een jeukende hoofdhuid. Jeuk van de hoofdhuid kan worden veroorzaakt door een verscheidenheid aan gebreken en aandoeningen, maar kan vrij eenvoudig worden behandeld met de juiste zorg. De home remedies hieronder voorgesteld zijn veilig en effectief voor zowel kinderen als volwassenen. Echter, als uw symptomen aanhouden of verergeren, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar meteen als een jeukende hoofdhuid een teken van een meer ernstige gezondheidsproblemen probleem kan zijn.

Essentiële vetzuren

Neem een ​​dagelijks supplement van lijnzaadolie, zalm olie of teunisbloemolie om de ontsteking van de hoofdhuid te verlichten.

Azijn

Na het wassen, spoel je haar met een oplossing van 1/4 kopje azijn en 16 liter water om jeuk te verlichten.

vitaminen

Neem vitamines A, B, C en E, die essentieel zijn voor een gezonde hoofdhuid en helpen bij het voorkomen droge huid.

zeewier

Eten kelp helpt om het lichaam te voorzien van benodigde mineralen zoals jodium, dat essentieel is voor de haargroei en genezing van de hoofdhuid.

Pinda Olie en Lemon

Meng 8 eetlepels pinda-olie en het sap van een halve citroen. Wrijf het mengsel krachtig in de hoofdhuid en laat het gedurende 15 minuten te blijven voorafgaand aan het wassen.

vermijden

Eet geen gefrituurd voedsel, melkproducten, suiker, witte bloem, noten, vis of chocolade. Je moet ook overwegen het vermijden van haarverzorgingsproducten, zoals haarlak, mousse en gel, omdat ze droog kunnen bevorderen, waardoor een jeukende hoofdhuid te verergeren.

Dieet

Eet een gezond dieet, bestaande uit ten minste drie vierde rauw voedsel. Geniet van voedingsmiddelen met grote hoeveelheden vitaminen, zoals groene bladgroenten en volkoren brood en pasta, een gezonde huid en haar te bevorderen.