Home Remedies voor Constipatie for Babies

Home Remedies voor Constipatie for Babies

Constipatie is een veel voorkomend probleem voor baby's omdat ze onvolwassen spijsverteringsstelsel. Constipatie heeft vele oorzaken, waaronder uitdroging wanneer het lichaam absorbeert vocht uit de darmen. Het kan ook voorkomen als gevolg van een nieuw dieet, zoals een baby die begint te eten vast voedsel. Elke baby heeft een ander schema, maar tekenen van constipatie omvatten minder stoelgang dan normaal en hard en kiezelstranden ontlasting. Een baby kan ook uitzien als ze pijn terwijl het proberen om een ​​stoelgang hebben. Gelukkig zijn er een aantal huismiddeltjes die kan hebben haar darmen goed te bewegen.

Formule

Volgens BabyCenter.com, moedermelk minder snel verstopping veroorzaken omdat de voedingsstoffen gemakkelijk geabsorbeerd voor een baby. Bepaalde formules kunnen constipatie veroorzaken door een onvolmaakte evenwicht vet en eiwit voor een bepaalde baby. Formules zijn ook gemaakt met soja die constipatie veroorzaken. Gewoon overschakelen van het merk of type van de formule kan constipatie van een baby's te verminderen en te verplaatsen darmen mee.

Eten keuzes

Voor oudere baby's die beginnen te eten vaste stoffen, sommige voedingsmiddelen fungeren als natuurlijke laxeermiddelen en kan constipatie te verlichten. Volgens Dr Sears website, abrikozen, pruimen, peren, pruimen en perziken zijn alle natuurlijke laxeermiddelen. Fiber is een belangrijk ingrediënt voor het verplaatsen van darmen, en peren, pruimen, gerst en zemelen granen hebben hoge niveaus van vezels ook. Sommige babyvoeding hebben zelfs extra vezels toegevoegd aan hen. Het voeden van een baby kleinere hoeveelheden voedsel vaker kan ook helpen verlichten constipatie door niet overbelasting van het spijsverteringsstelsel.

vloeistoffen

Natuurlijke voeding laxeermiddelen kan worden gegeven in vloeibare vorm ook. Baby's kunnen worden gegeven een eetlepel verdund pruimensap en snoeien en appelsap kan worden gemengd in ontbijtgranen. Een theelepel per dag van vlas olie kan worden gegeven als een natuurlijk laxeermiddel ook. Het verhogen van vloeistoffen zoals sap en water, door het toevoegen van een extra twee ons per dag, kan helpen verlichten constipatie. Het is echter mogelijk zeer jonge baby's niet in staat zijn om sap en een arts moet worden geraadpleegd alvorens een baby te veel vloeistoffen.

Bewegen en Massage

Gewoon bewegen kan constipatie verhelpen door darmen te stimuleren om te bewegen langs het spijsverteringskanaal. Baby's die kruipen kan worden aangemoedigd om verder te kruipen en voor langere tijd. Maag massages kunnen darmen duwen door ook. Een volwassene kan een stevige en zachte druk eronder navel en massage van de baby toe te passen in een cirkelvormige beweging gedurende ongeveer drie minuten.