Home remedies voor brandend maagzuur

Brandend maagzuur kan iedereen treffen. Het is meestal het gevolg van pittige of zure voedingsmiddelen, en het kan zeer pijnlijk zijn. Er zijn een aantal goedkope en eenvoudige remedies voor maagzuur met ingrediƫnten kun je bijna overal.

Bakpoeder

Common baking soda maakt niet alleen de koelkast ruikt lekker, zal het brandend maagzuur en zure oprispingen te verlichten. Het duurt effect vrij snel. Voeg 1/2 theelepel. zuiveringszout tot 4 oz. van water. Ontbinding van het volledig en het water te drinken. Gebruik dit middel niet gebruiken als je op een zoutarm dieet. Neem niet meer dan zeven 1/2 theelepel. in 24 uur. Bent u 60 jaar of ouder, neem dan niet meer dan drie 1/2 theelepel. in 24 uur. Gebruik dit middel niet als u ook het gevoel "vol" of overvol. Aanwijzingen op de verpakking.

Appelazijn (ACV)

Krijg ongepasteuriseerde Apple Cider Vinegar, ongepasteuriseerde want het bevat de voedingsstoffen. Leg twee theelepels. in een kopje water of sap en drink het. Je moet verlichting ervaren in een korte periode van tijd. Een link naar de bronnen van ongepasteuriseerde ACV is in de bronnen hieronder als je het niet kunt vinden in uw omgeving.

Alka-Seltzer

Ja, Alka-Seltzer eigenlijk werkt tegen brandend maagzuur. Ontbinding van twee tabletten in water en drink het neer. Je moet enige opluchting zeer binnenkort te ervaren. Lees de aanwijzingen op de verpakking voor alle waarschuwingen kunnen er ten aanzien van de dosering en maximaal gebruik zijn.