Home Remedies Met behulp van Epsom Salt

Epsomzout is de algemene naam voor magnesiumsulfaat, een chemische verbinding die is gebruikt gedurende vele jaren als een huis remedie voor verschillende gezondheidsproblemen en als schoonheidshulp. Het gebruik van Epsom zout wordt soms overschaduwd door nieuwe producten op de markt die beweren dat ze dezelfde resultaten te krijgen, maar dit eeuwenoude remedie is nog steeds rond en is een eenvoudige en goedkope manier om een ​​aantal aandoeningen te behandelen.

Artritis

Artritis is een ontsteking van de gewrichten. Het veroorzaakt pijn en stijfheid in de gewrichten en beperkt verkeer van degenen die het hebben. Verlichting van symptomen van artritis is mogelijk met Epsom zout in een van twee manieren.

Een Epsom zout bad, bestaande uit drie kopjes Epsom zout in een bad van warm bad water zal de magnesium te worden opgenomen in het lichaam. Deze opname leidt tot lossere, meer ontspannen spieren en gewrichten.

Artritispatiënten kan ook een orale dosis Epsomzout nemen om pijn en stijfheid verlichten. Neem contact op met uw arts voordat u begint een Epsom zout regime om te controleren of je niet hartproblemen hebben, aangezien de orale dosis kan leiden tot een abnormale hartactiviteit bij sommige mensen. Het kan ook leiden tot misselijkheid, diarree of crams in sommige, volgens de home remedies Web site. Meng drie eetlepels citroensap en drie eetlepels Epsom zout en los het op in een halve liter warm water. Flesje en neem dan een theelepel in de ochtend en nog een voor het slapen gaan om artritis pijn herbeleven.

exfoliëren

Voor de droge, schilferige huid sommige mensen willen exfoliëren een huidoppervlak dat jong en levendig ziet onthullen. Epsom zout kan een goed huis remedie voor deze taak.

Na een douche en wanneer uw huid is nog vochtig, wrijf sommige granen van de Epsom zout direct op de gebieden die u wilt exfoliëren. Dit is ideaal voor ruwe en droge ellebogen of knieën. Wilt u uw gezicht scrubben, gebruik maken van een klein snufje Epsom zout en een kleine hoeveelheid amandelolie en gebruik je vingers te wrijven in cirkels op je gezicht, volgens de Natural Home Remedies website. Vergeet niet om daarna te spoelen.

Laxeermiddel

Epsom zout is een effectief laxeermiddel. Als u geen regelmatige stoelgang hebt, kun je 1/4 kwart theelepel Epsom zout te plaatsen in een glas warm water en roer. Drink de hele glas water en ga voor een wandeling. Vaak zal dit resulteren in een stoelgang binnen een korte tijd.

Drukvermindering

Hoewel Epsom zoutbaden zijn nuttig voor mensen met artritis pijn, ze zijn niet de enigen die kunnen profiteren. Iedereen met pijnlijke spieren of hoge stress kan een Epsom Salt bad te nemen om de spieren te ontspannen en stress aanzienlijk. Net zoals je zou met de behandeling van artritis, giet drie kopjes van het zout in de warm bad en geniet van uw zorgen weg.