Holistische Schurft Remedy

Schurft is een huidaandoening veroorzaakt door een mijt die krijgt onder de huid en legt eieren. Schurft veroorzaakt hevige jeuk die kan leiden tot blaren en infectie indien niet behandeld. Medicijnen voorgeschreven voor schurft zijn verbonden met bijwerkingen, zoals jeuk, duizeligheid, toevallen, branden en misselijkheid. Holistische remedies zijn succesvol geweest in het behandelen van de symptomen van schurft.

Tea Tree Oil

Tea tree olie is een zeer sterke en krachtige antiseptische dat is ook veilig genoeg is voor extern gebruik. Een holistische remedie voor schurft is een bad met tea tree olie ongeveer 20 minuten twee keer per dag te nemen gedurende vijf dagen. Zodra je uit het bad tea tree olie rechtstreeks op de huid van de gebieden die strenger zijn dan de anderen; de gebieden met meer intense jeuk.

andere remedies

Andere homeopathische middelen voor de behandeling van de jeuk symptomen van schurft zijn Anacardium orientale, belladonna, ryonia, grafiet, Ledum paustre, Natrum muriaticum, rhus Toxicodendron, sepia, zwavel en kleine brandnetel. Elke oplossing wordt aangenomen dat behandeling van een ander type jeuk symptomen. Neem één dosis, wacht dan tot het een kans heeft om effectief te worden dan neem een ​​andere dosis.

Lotions die gamma benzeen hexachloride en gels die zwavel kan worden toegepast voor het slapen 's nachts om de jeuk te verlichten en zwelling veroorzaakt door schurft. Deze ingrediënten zijn te vinden in over the counter geneesmiddelen zoals scabiol en gammascab.

Het is ook heel belangrijk dat alle linnengoed, handdoeken, lakens en kleding worden gewassen in heet water en gedroogd op hoog vuur. Ook schoon onder je nagels en snijd ze indien mogelijk tijdens uw infectie met schurft je waarschijnlijk bekrast en kan hebben gekregen mijten onder je nagels.