Holistische Methoden om de bloeddruk te verlagen

Holistische Methoden om de bloeddruk te verlagen


Hypertensie, of hoge bloeddruk, is een van de meest voorkomende gezondheidsproblemen wereldwijd. Volgens de American Heart Association, bijna een op drie volwassenen in de Verenigde Staten heeft een hoge bloeddruk. Hoge bloeddruk werd vermeld als een primaire of bijdragen doodsoorzaak in ongeveer 300.000 sterfgevallen in de Verenigde Staten alleen al vorig jaar. Bloeddruk is de kracht van het bloed tegen de wanden van slagaders. Met hoge bloeddruk maakt het hart harder werken om bloed te pompen naar het lichaam en bijdraagt ​​aan aderverkalking of atherosclerose.

Holistic Methodes

We hebben allemaal gehoord van de standaard medisch advies: wat gewicht verliezen, lager uw inname van natrium en lichaamsbeweging. Helaas, zorgverleners wenden zich vaak tot voorgeschreven medicatie in plaats van daarvoor een holistische methoden om de bloeddruk te verlagen, variërend van veranderingen in levensstijl, zoals dieet en lichaamsbeweging om het nemen van kruiden en supplementen te helpen bij de controle van het probleem. Veel mensen hebben zelfs succes het verlagen van de bloeddruk door middel van massage therapie gehad.

Kruiden en supplementen

Er zijn verschillende holistische methoden om uw bloeddruk te verlagen. Begin met het verminderen van uw inname van natrium. Natrium veroorzaakt geen hoge bloeddruk, maar de hoeveelheid natrium kalium versus doen. Simpel gezegd, moet je minder natrium dan kalium innemen. Zoals vermeld in het tijdschrift van de American Society of Nephrology, onderzoekers van de Duke University bleek dat steeds meer kalium kon natuurlijk hoge bloeddruk te verlagen met ongeveer 20 punten.

Een andere belangrijke aanvulling is magnesium; het DASH dieet beveelt krijgen 500 mg magnesium per dag en 1000 tot 1200 milligram calcium per dag. Knoflooksupplementen zijn een van de meest populaire holistische methoden uiteraard minder hypertensie met L-arginine, die helpt het lichaam produceren salpeterzuur en kunnen nuttig zijn bij het verlagen van bloeddruk. Visolie supplementen zal ook helpen bij de bescherming tegen bloedstolsels en een lagere bloeddruk. Een andere zeer effectieve methode bloeddruk te verlagen is appelciderazijn, waaraan vitaminen C, A, E, B1, B2 en B6 omvat naast kalium, magnesium en koper nemen.

Foods

Er zijn tal van voedingsmiddelen die de bloeddruk kan verlagen ook. Spinazie is rijk aan magnesium en helpt bij het voorkomen hart-en vaatziekten. Het moet worden gegeten rauw of gekookt zo weinig mogelijk. Bananen bevatten een hoog gehalte aan vezels en zijn rijk aan kalium. De aanbevolen portie is twee per dag. Tomaten zijn rijk aan kalium, calcium en lycopeen, een antioxidant die het risico op hart-en vaatziekten door te voorkomen dat cholesterol uit het vasthouden aan de vaatwanden verlaagt. Broccoli is rijk aan kalium en chroom, die helpt om de bloedsuikerspiegel te reguleren. Om de voedingsstoffen te houden, moet worden gestoomd of gekookt zo weinig mogelijk. Zonnebloempitten zijn ook rijk aan kalium, magnesium en fytosterolen, die kan helpen bij de vermindering van cholesterol. Bepaalde soorten vis zoals forel, makreel en zalm bevatten omega-3, die hart-en vaatziekten voorkomen en bevatten onverzadigde vetten die lagere cholesterol.

Diet DASH

DASH of Dietary Approaches to Hypertensie stoppen, is een eten plan ontwikkeld door het Amerikaanse National Institutes of Health, dat is ontworpen om de bloeddruk te verlagen door het eten van een evenwichtige vetarm dieet dat rijk is aan fruit, groenten en vetarme of magere zuivel. De DASH-voeding grenzen verzadigd vet en cholesterol door het volgen van hart-gezonde richtlijnen door het verhogen van de inname van voedzame voedingsmiddelen die naar verwachting om de bloeddruk te verlagen.