Holistische Medicatie & Hepatitis CVolgens Healing Well.com, tot 3 miljoen Amerikanen hebben het hepatitis C virus (HCV), hoewel de meeste zijn zich niet bewust van de infectie. Hepatitis C kan nabootsen andere ziekten, zoals kanker, griep en chronisch vermoeidheidssyndroom, of kan helemaal geen symptomen. Conventionele behandeling voor HCV combinatie met interferon antivirale middelen. De therapie heeft ongeveer een 40 procent genezen tarief en veroorzaakt vaak slopende bijwerkingen. Patiënten soms wenden tot de holistische geneeskunde aan HCV infecties of bijwerkingen van de conventionele behandeling te beheren.

types

Holistische behandelingen kunnen bestaan ​​uit kruiden, homeopathie, mind-body therapieën, voeding, de traditionele Chinese geneeskunde en ayurvedische geneeskunde, volgens Hepatitis C Caring Ambassadors Program, een organisatie gewijd aan het opleiden van over en preventie van hepatitis C.

Functie

Hepatitis C schaadt goede leverfunctie en kan tot cirrose, leverkanker en dood, volgens Healing Well.

kruiden

Paardebloem wortel, ginseng, gember en sint-janskruid kan helpen bij de bescherming en ontgiften de lever. Melkdistel wordt algemeen beschouwd als de beste hepatische kruid vanwege de antioxiderende eigenschappen, stimulering van lever celproductie en anti-inflammatoire vermogen volgens Healing Well.

Waarschuwing

"Alternatieve Geneeskunde: The Definitive Guide". Door Burton Goldberg, et al, adviseert nemen glycyrrhizine, in zoethout bekend om het remmen van de groei van virussen, die het nuttig voor HCV maakt. Deze oplossing is niet aan te raden voor mensen met hoge bloeddruk, omdat glycyrrizine bloeddruk kan verhogen.

overwegingen

Liverdisease.com benadrukt het belang van voeding therapie bij de behandeling van hepatitis C. Patiënten met HCV wordt geadviseerd om alcohol te vermijden, te verminderen inname van ijzer en eet een vetarm dieet.