Holistische benaderingen voor de behandeling van acne

Holistische benaderingen voor de behandeling van acne

Als het gaat om acne de meeste mensen zullen alles voor crèmes, oliën en andere behandelingen die duidelijker teint beloven te betalen. Voordat proberen elke huidverzorging elixer in uw lokale winkel, kunt u proberen een aantal huismiddeltjes die kunnen helpen om uw huid schoon en gezond. Het maken van enkele kleine wijzigingen in leefgewoonten kan u geld besparen op de huid producten. Voordat u begint met een over-the-counter acne behandeling programma, probeer dan een holistische benadering van de behandeling van uw acne.

Wees zachtaardig

Hoe verleidelijk het ook is om te krabben of schrobben huid die lijdt aan acne, doen zal alleen maar verder de huid irriteren en de voorwaarde om verdere verspreiding te veroorzaken. Warm of koud water kan ook abrasief zijn. Bij het wassen van acne getroffen gebieden gebruik maken van warm water en voorzichtig reinigen van de huid met uw vingertoppen. Na het wassen, vermijd popping of plukken aan puistjes. Laat de besmette gebieden om op natuurlijke wijze genezen.

Gebruik Supplementen en Voedselkwaliteit

Wat je in je lichaam kan net zo belangrijk als wat je op het zijn. De National Library of Medicine geeft zink als een succesvolle behandeling van acne bij zowel mondeling als lokaal gebruikt. Vitamine A wordt ook aanbevolen als een holistische acne verhelpen. Het eten van voedingsmiddelen met een hoog vitamine A, zoals wortelen, kan gunstig zijn. Het consumeren van vitamine A-supplementen wordt ook aanbevolen, zolang niet tegelijkertijd nemen van vitamine A-derivaat voorschriften.
Voor acne spot behandelingen, het aanbrengen van honing kan een holistische manier om de bacteriën in het getroffen gebied te doden. Breng een dun laagje honing op de vlekken en spoel af met warm water na 15 minuten.

Lakens en slopen Change

Uw huid in contact met uw lakens en slopen voor uren als je slaapt. Het nemen van regelmatige douches, het reinigen van je gezicht twee keer per dag, en het vermijden van de hand contact met uw gezicht zal niet stoppen met acne of puistjes uit opduiken als je gaat slapen in vuile lakens of op bacteriën beladen slopen.
Verander kussenslopen en houd je lakens schoon om te voorkomen dat acne uit ontwikkelingslanden als je slaapt. Platen moeten ten minste eenmaal per week of tweemaal veranderd en kussenslopen moeten dagelijks of om de dag voor de beste resultaten worden veranderd. Gebruik warm water bij het wassen lakens en slopen om bacteriën te doden. Gebruik een wasmiddel formulized voor mensen met een gevoelige huid, omdat deze geen kleurstoffen of parfums die de huid kunnen ageren hebben.

Bescherm uw huid tegen schade door de zon

Naast verzwarende acne problemen, de zon is een natuurlijk element en de blootstelling aan zonlicht kan verkleuren en schade aan uw huid. Zonnebrandmiddelen kunnen helpen, maar een meer holistische benadering is om uit het verblijf van de zon tijdens de tijden van de dag wanneer het zonlicht is het meest intens. Als je buiten tijdens de piek zonuren moet zijn, dragen full-length kleding te dekken en de bescherming van uw huid. Zonnebril niet alleen uw ogen te beschermen tegen de zon; het dragen van hen biedt ook bescherming voor de zachte, tere huid rond je ogen. uw huid te beschermen tegen irritatie is een essentiële stap in de holistische behandeling van acne.