Hoeveel zwarte cohosh kan een miskraam veroorzaken?

Tijdens de zwangerschap, is het vaak onduidelijk wat kruidensupplementen veilig voor u en uw foetus. Indianen hebben gebruikt Actaea racemosa of zilverkaars, eeuwenlang om de behandeling van alles, van menstruatiepijn verstoringen slapen. Verpleegster verloskundigen ook vaak gebruikt zilverkaars in combinatie met andere kruiden om weeën op te wekken. De meeste artsen tegenwoordig echter frons op het gebruik van zilverkaars één dosis gedurende de zwangerschap. Raadpleeg altijd uw arts voordat u zilverkaars of andere kruiden-supplement, vooral tijdens de zwangerschap.

Identificatie

Een lid van de boterbloem familie, zilverkaars is een hoge plant gevonden in Noord-Amerika. Herbalists vaak gebruikt de wortels om symptomen van de menopauze zoals opvliegers, stemmingswisselingen en slaapstoornissen te behandelen, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Zilverkaars kan oestrogeen-achtige stoffen bekend als fyto-oestrogenen die eveneens werken om natuurlijke oestrogenen in het lichaam bezitten.

Waarschuwing

De American Academy of Family Physicians legt er een potentieel voor zilverkaars om samentrekkingen van de baarmoeder te stimuleren. In het begin van de zwangerschap, kan dit een miskraam veroorzaken. Later in de zwangerschap, kan resulteren in premature weeën. De exacte dosering van zilverkaars die een miskraam veroorzaakt varieert afhankelijk van het individu, dat is de reden waarom de FDA adviseert vrouwen vermijden tijdens de zwangerschap. Als u zilverkaars en ervaring lage rugpijn of buikkrampen, vaginale bloeden, met of zonder buikkrampen of weefsel of bloedstolsels die door de vagina hebben genomen, onmiddellijk een arts raadplegen.

overwegingen

Sommige vrouwen gebruiken een combinatie van zilverkaars, blauw cohosh en dong quai een miskraam of abortus veroorzaken. Het bedrag van de kruiden die nodig is om een ​​miskraam varieert induceren en sommige vrouwen kan een miskraam onmiddellijk te ervaren en sommige vrouwen helemaal niet mislukken. Induceren van een miskraam zonder toezicht van een arts is gevaarlijk en kan leiden tot een onvolledige miskraam, waarin delen van de foetus in de baarmoeder kan blijven.

Een onvolledige miskraam kan een levensbedreigende systemische infectie bekend als sepsis veroorzaken. De National Institutes of Health legt uit dat de symptomen van een onvolledige miskraam smerig ruikende vaginale afscheiding, zware bloeden, ernstige buikpijn en krampen, koorts, misselijkheid en braken kunnen bevatten. Als u een van deze symptomen ervaart, moet u vragen dringende medische hulp inroepen.

effecten

Hoge doses van zilverkaars kan leiden tot hoofdpijn, zweten, duizeligheid, visuele stoornissen, vertraagde hartslag, lage bloeddruk, spierschade, misselijkheid en braken veroorzaken, volgens de MayoClinic.com. Zilverkaars kan interfereren met hormoon-gerelateerde aandoeningen zoals baarmoeder-, borst- en eierstokkanker. Leverschade en leverfalen zijn gemeld bij het gebruik van zilverkaars.

Toezicht

Zilverkaars gaat door verschillende namen, waaronder zwart snakeroot, bugwort, squawroot en bugbane. Het is belangrijk dat u etiketten te lezen om te voorkomen dat per ongeluk inname zilverkaars. De FDA regelt niet het gebruik van kruiden-supplementen en sommige hebben bevatte andere geneesmiddelen en sporen van giftige metalen.