Hoeveel water moet een gematigde Runner Drink?

Hoeveel water moet een gematigde Runner Drink?

Of u nu sprinten of hardlopen in een matig tempo, het drinken van water tijdens het oefenen is belangrijk om uitdroging te voorkomen en het verbeteren van uw post-oefening staat. Als u werkt, water verlies je door middel van ademhaling en zweten. Milde uitdroging alleen kan invloed hebben op uw vermogen om uw training te voltooien of voer competitief. Drinken van teveel water kan ook gevaarlijk zijn, waardoor het belangrijk om de juiste hoeveelheid kennen.

Voordelen van Water

Het drinken van water balanceert vloeistoffen van uw lichaam, en het helpt je hart transport essentiële voedingsstoffen, afvalproduct en zuurstof door je bloedcellen, aldus Len Kravitz, Ph.D, een coördinator van de oefening wetenschappen aan de Universiteit van New Mexico. Het voorkomen van uitdroging door de consumptie van water kan maken lopers voelen zich meer alert en helpt je uit te oefenen voor een langere, volgens Cathleen Murakami, de auteur van "Morning Pilates Workouts."

Hoeveel heb je nodig

Als een loper, is het belangrijk dat de hoeveelheid water die je drinkt niet te meten door middel van hoeveel je zweet, omdat dit kan leiden tot een laag natriumgehalte. Luister naar je lichaam en drink water als je dorst hebt. Het is echter mogelijk dat u alleen merken dat je dorst hebt als uitdroging optreedt. Als richtlijn, het verhogen van uw inname van water bij het uitvoeren van in de hete temperaturen en hebben tot doel om te drinken 6 tot 12 liter water om de 15 tot 20 minuten in een matig tempo lopen. De American Dietetic Association adviseert sporters blijven houden hun vochtinname voor, tijdens en na een run. Drink ongeveer 16 van water twee uur voor het hardlopen en ongeveer 8 tot 16 ounces 15 minuten voor.

Tekenen van uitdroging

De symptomen van uitdroging zijn niet altijd duidelijk tijdens een matig tempo lopen. Voorkomende symptomen zijn een droge mond, dorst en hoofdpijn. Uitdroging kan ook zorgen dat u moe tijdens de training voelen. Ernstige uitdroging kan snel optreden tijdens het hardlopen - vooral bij warm weer - en het kan leiden tot duizeligheid, toevallen en braken. Sommige fout uitdroging voor uitputting tijdens de oefening, die de symptomen van uitdroging kan verergeren.

water Vergiftiging

Hoewel het moeilijk is te veel water te drinken, het is mogelijk. Het kan leiden tot water poining, ook wel bekend als verdunningshyponatriëmie hyponatriëmie. Het treedt op wanneer je zoveel water dat het spoelt het natriumgehalte in uw bloed tot gevaarlijk lage niveaus te drinken. Voorkomende symptomen zijn misselijkheid, hoofdpijn, vermoeidheid - of rusteloosheid - krampen en in extreme gevallen convulsies en dood, volgens medlineplus. Anders dan de lange afstand lopers en die bij een marathon of endurance sport, de meeste mensen zijn niet in staat een overdosis water.