Hoeveel visolie tabletten moeten One Take in milligram?

Veel artsen raden visolie supplementen.

Artsen zoals die op WebMD aanraden "een gram (1000 milligram) van DHA en EPA gecombineerd uit visolie per dag." Die met behulp van visolie supplementen om specifieke gezondheidsproblemen te bestrijden (zoals die hierboven) "kan doses van maximaal 5 gram per dag te nemen -., Maar alleen onder toezicht van een arts"

Visolie heeft enkele negatieve bijwerkingen

Artsen aan de Universiteit van Maryland Medical Center zegt dat visolie "voorzichtig dient te worden gebruikt door mensen die snel blauwe plekken, een bloeden stoornis, of neem bloedverdunnende medicijnen", zoals te veel omega-3 vetzuren kunnen bloeden risico's toenemen. Visolie kan ook de vervelende bijwerkingen van gas, opgeblazen gevoel en diarree. Sommige visolie supplementen kunnen heavy metal verontreinigende stoffen, gevaarlijk voor zwangere en zogende vrouwen en kinderen bevatten.

bottom Line

Voor de meeste gezonde volwassenen, kan 1000 mg visolie supplementen positieve voordelen voor de gezondheid. Echter, als u andere medicijnen, of hebben een slechte hygiƫnische omstandigheden, dient u uw arts te raadplegen voordat u een supplementen, en hij kan u adviseren over hoeveel visolie te nemen op basis van uw specifieke behoeften.