Hoeveel Omega 3 naar Take voor hoge triglyceriden

Het is vreemd om te denken dat het nemen van een vet supplement elke dag of het eten van een minimale hoeveelheid vet vlees per week is eigenlijk goed voor volwassenen. Vooral als we risicofactoren voor hart-en vaatziekten, gedocumenteerd hoge niveaus van serum cholesterol, of als we zijn gediagnosticeerd met coronaire hartziekte (CHD). Het feit is dat de wetenschap heeft aangetoond dat het eten van vis met omega-3-vetzuren, of andere voedingsmiddelen die omega-3-vetzuren, in feite vermindert de hoge triglyceride niveaus die het risico op hart-en vaatziekten en andere hart- en vaatziekten afneemt.

Omega-3 vetzuren

Omega-3 (n-3 meervoudig onverzadigde) vetzuren zijn vetten die door het menselijk lichaam worden vereist omdat we ze niet kunnen produceren op onze eigen. Deze vetzuren zijn EPA (eicosapentaeenzuur), DHA (docosahexaeenzuur) en ALA (a-linoleenzuur). DHA en EPA moet worden geconsumeerd via onze dagelijkse inname van voedingsstoffen in de vorm van verse, vette vis (zoals zalm, tonijn, sardines, makreel, haring, forel of schelpdieren) of als een visolie supplement. ALA wordt gevonden in walnoten en andere vettige noten, lijnzaadolie, koolzaadolie en sojaolie. Een goede ALA supplement lijnzaadolie.

Hoeveel om te consumeren

Personen met verhoogde triglyceride niveaus moeten consumeren 2-4 gram DHA en EPA per dag in capsulevorm zoals aanbevolen door hun arts. Een visolie capsule bevat ongeveer 1 gram visolie die 180 mg EPA en 120 mg DHA in totaal 300 mg omega-3-vetzuren bevat. Twee tot 4 gram visolie 360-720 mg EPA en 240-480 mg DHA in totaal 600 tot 1200 mg totaal aan vetzuren.

Triglycerideniveaus worden alleen getroffen door een grote dosis van omega-3 elke dag. Een goede-triglyceride verminderen dosis visolie is eigenlijk ongeveer 1800 in totaal mg EPA en DHA - het bedrag gevonden in ongeveer zes visolie capsules. Artsen kunnen adviseren 5000 mg visolie per dag. Hoge doses van visolie hebben geen bijwerkingen, met uitzondering van de boeren en maagklachten, maar deze kunnen worden verlicht door het nemen van visolie-supplementen met voedsel, of door het koelen van de capsules. Inname van deze vele capsules in één dag kan veel voor sommige mensen. Geconcentreerde vormen van visolie zijn verkrijgbaar op recept in de vorm van Lovaza die 850 mg omega-3 per capsule bevat. Praat met uw arts om te zien of het nemen van Lovaza is een optie voor u.

Eten van vette vis een paar keer per week in combinatie met het nemen van visoliesupplementen kan een hoeveelheid van deze vetzuren die hoog genoeg is om hoge triglyceride te verminderen zal voeren.