Hoeveel moet ik weeg 30?

Er is geen ideale gewicht

Volgens Medical News Today, "Een persoon het ideale lichaamsgewicht kan totaal verschillend van een ander te zijn." Met andere woorden, er geen vaste ideale gewicht op leeftijd. Bij het bepalen van hoeveel je zou moeten wegen, moet een groot aantal factoren worden beschouwd als aanvulling op uw leeftijd, waaronder lengte, geslacht, botdichtheid en spiermassa te vet verhouding.

Body Mass Index is een goede indicator

Volgens Dr Timothy S. Harlan, MD en auteur van het Dr. Gourmet gezonde levensstijl website, "Body Mass Index (BMI) is een van de meest betrouwbare maatregelen die we moeten helpen u weten wat een gezond gewicht is voor jou." Om uw BMI te bepalen, vermenigvuldig je gewicht in ponden door 703. Verdeel dit getal door uw lengte in centimeters in het kwadraat. Een ideale BMI tussen 18,5 en 25.

bottom Line

Volgens Medical News Today, terwijl BMI kan een goede indicator, de beste manier om te bepalen uw gezondste gewicht is om uw arts te raadplegen zijn. Een arts kan test je vetpercentage en andere indicatoren die niet kan worden bepaald door de intensivering op een schaal.