Hoeveel moet ik Jump Rope een Dag?

Hoeveel moet ik Jump Rope een Dag?

Touwtje springen is effectief voor het verbranden van calorieën en het verbeteren van hart-en uithoudingsvermogen. Het bedrag dat u touw per dag moet springen is afhankelijk van uw doelstellingen en conditie. Een gemiddeld persoon gewoon proberen om fit te krijgen kan alleen maar tot 10 minuten per dag te springen. Aan de andere kant kan een atleet probeert uithoudingsvermogen en cardiovasculaire verbeteren moeten touwtjespringen langer dan 30 minuten per dag.

Fitness niveau

Uw conditie zal bepalen hoeveel je in staat om touw springen per dag zijn. Om eventuele overbelastingsletsels zoals shin splints of achilles tendinitis te voorkomen, moet je alleen springen voor een periode van tijd maximum. Een beginner die net begint te touw springen mag alleen springen hooguit 10 minuten per dag. Een tussenpersoon die vrij consequent heeft sprong over de afgelopen zes maanden kan springen tot 30 minuten per dag. Een geavanceerd niveau persoon of een atleet heeft geen limiet het lichaam zal worden gebruikt voor high-effect taken.

calorie Goals

Hoeveel je springen zal ook afhangen van hoeveel calorieën je wilt branden. Wilt u slechts 100 of 200 calorieën per dag, dan moet je springen op een comfortabel harde tempo gedurende 10 minuten. Als u wenst te branden tot 350 calorieën per dag, dan is springtouw op een uitdagende tempo gedurende 20 minuten. Als u wilt een grote hoeveelheid calorieën, meer dan 500 branden, spring dan in een snel tempo gedurende minstens 40 minuten. Het uitvoeren van een uur van springen op een uitdagende tempo zal branden tot 750 calorieën. Echter, springen voor dat lang is erg moeilijk en mag alleen worden geprobeerd door goed gekruid atleten.

cardiovasculaire Goals

Touwtje springen is een aërobe activiteit en cardiovasculaire prestaties en uithoudingsvermogen te verbeteren. Aerobic oefeningen hebben weinig of geen rust alloted tijdens de activiteit. Om uw cardiovasculaire prestaties en efficiëntie te verbeteren, moet je korte uitbarstingen van hoge intensiteit springen als lange gestage springen uit te voeren. De korte uitbarstingen meer zuurstof nodig en daardoor stijgt de hoeveelheid zuurstof je kunt tijdens één adem, ook wel VO2 max. Aan de andere kant, het uitvoeren van lange gestage jumping zal verbeteren hoe efficiënt uw lichaam levert zuurstof naar de spieren.

Endurance / Vermogen Goals

Touwtje springen kan zowel uithoudingsvermogen en kracht op te bouwen. Om zich te concentreren op het vergroten van het uithoudingsvermogen, moet je springen voor langere tijd in een gestaag tempo. Je moet touw springen voor ten minste 20 minuten per dag, tenzij je een beginner bent, in dat geval 10 minuten van het springen per dag zal volstaan. Voor voeding, touwtje springen zo snel als je kan in korte uitbarstingen dat slechts 30 seconden duren tot een minuut. Rusten voor 1-2 minuten tussen de intervallen. Als je een beginner bent, doe dit voor slechts vijf minuten. Als u tussenliggende bent, doe het voor maximaal 15 minuten. Sporters of gevorderde personen moeten deze oefening te doen voor ten hoogste 30 minuten.