Hoeveel Cider Vinegar Moet u nemen om te nemen om gewicht te verliezen?

Hoeveel Cider Vinegar Moet u nemen om te nemen om gewicht te verliezen?

The Weight-control Information Network stelt dat meer dan tweederde van de volwassenen in Amerika zijn overgewicht en een derde van de volwassen Amerikanen worden beschouwd als zwaarlijvig. Niet alleen obesitas en mensen met overgewicht gezicht verhoogde gezondheidsrisico's, zoals diabetes, hart-en vaatziekten en beroerte, maar obese personen besteden meer dan $ 1400 meer in de kosten voor gezondheidszorg zijn dan normaal gewicht personen. Als gevolg van de gezondheid en de financiële tegenslagen van overtollig lichaamsvet, is het dieet en gewichtsverlies industrie ontwikkelt voortdurend nieuwe supplementen en dieet plannen om u te helpen de bobbel vechten. Cider azijn is een van de meest besproken natuurlijke gewichtsverlies supplement, en terwijl de fabrikanten beweren dat het vermindert het lichaamsvet, de moderne wetenschap zingt een andere melodie.

cider Vinegar

Ciderazijn, ook wel bekend als appelazijn of ACV, is gemaakt door het vergisten van biologisch geteelde appels. Gedurende het fermentatieproces worden de appels afgebroken en specifieke enzymen en voedingsstoffen worden geëxtraheerd in de azijn. Enkele eigenschappen in ciderazijn omvatten calcium, pectine, kalium, fosfor, azijnzuur, appelzuur en as.

Claims voor Weight Loss

Voorstanders van ciderazijn beweren dat aan te vullen met deze oplossing ten minste eenmaal per dag helpt versnellen de stofwisseling, eetlust te onderdrukken en vet te verbranden door het hele lichaam. Hoewel deze claims een godsgeschenk voor diegenen die ongewenste ponden schuur zou zijn, Katherine Zeratsky, een geregistreerde diëtist die werkt met de Mayo Clinic stelt dat nul wetenschappelijke rapporten ondersteunen beweringen dat appelazijn is in staat om te helpen bij gewichtsverlies.

Wetenschappelijk bewijs

Een van de voornaamste werkzame bestanddelen in cider azijn azijnzuur is, de enige gewichtsverlies voordeel van deze oplossing is. Azijnzuur wordt ingebracht in de maag, vertraagt ​​acties vrijgeven voedsel in de darm, die een aanhoudende gevoel van volheid ontstaat na het nuttigen van een maaltijd van de maag. Dr. David L. Katz zegt dat voorbereidende studies vinden dat azijn vermindert de glycemische index in voedingsmiddelen, waardoor de afbraak en afgifte van koolhydraten in de bloedbaan vertragen en kan de hersenen te laten denken dat het wordt gevoed wanneer slechts azijn wordt verbruikt. Hoewel er geen wetenschappelijk onderzoek naar de effectiviteit van cider azijn kan het mogelijk zijn indirect suppletie gewichtsverlies bevordert door het verminderen van voedselinname.

Dosering

Omdat cider azijn is zeer zuur, moeten gebruikers voorzichtig zijn met betrekking tot hun dagelijkse dosering om te voorkomen dat de maag en de slokdarm evenals verslechterende tandglazuur. Dr. David L. Katz meldt dat tot drie eetlepels azijn per dag kunnen worden geconsumeerd zonder het ervaren van bijwerkingen. Plaats 1 theelepel cider azijn in 8 oz van water en consumeren vóór of na een maaltijd; Maar zorg ervoor dat je niet ciderazijn consumeren zonder eerst overleg met uw arts als het bijwerkingen van bepaalde medicijnen kunnen veroorzaken.