Hoeveel calorieën zijn in Plain Popcorn?

Hoeveel calorieën zijn in Plain Popcorn?

Air-popcorn is een van de beste weddenschappen voor een low-calorie, low-fat, high-fiber snack, adviseert "Cooking Light." In tegenstelling tot veel minder-dan-gezonde snacks, popcorn is een volkoren die u kunnen helpen de dagelijkse graan behoefte aanbevolen door het Amerikaanse ministerie van Landbouw te vervullen. Een 3-cup portie van de lucht geknald popcorn is gelijk aan 1 ounce van granen; de meeste volwassen vrouwen moeten slechts ongeveer 6 ounces van granen per dag, terwijl mannen moeten ongeveer 9 ounces. Houd je popcorn laag in calorieën door het vermijden van vetrijk toppings als boter.

De totale calorie-inhoud

Een 3-cup portie van vlakte, lucht geknald popcorn bevat ongeveer 93 in totaal calorieën. Voor een volwassene na een dieet van 2000 calorieën, zou dit bedrag leveren ongeveer 4,6 procent van haar dagelijkse calorie behoeften. Indien mogelijk, eet popcorn zonder toevoeging van boter om te bezuinigen op verzadigd vet. Gebruik in plaats daarvan een scheutje olijfolie of koken spray en gooi de pitten met een lage-natrium kruiderijen aan smaak toe te voegen zonder een grote hoeveelheid extra calorieën en verzadigd vet.

Calorieën van vet

Plain, lucht geknald popcorn heeft zeer weinig vet - slechts een totaal van 9,8 calorieën in een 3-cup portie - ongeveer 1 gram - worden bijgedragen door vet. Bovendien, elke portie popcorn minder dan 1 gram verzadigd vet of 6 procent van het bedrag dat een gezonde volwassene op een dieet van 2000 calorieën moet zich elke dag beperken. Zonder de toevoeging van een vetbron zoals olie, boter of margarine, popcorn geen cholesterol of transvetten.

Calorieën uit koolhydraten

In een 3-cup portie popcorn, 80 procent van de totale calorieën - of ongeveer 19 gram - zijn uit koolhydraten. Van dit bedrag, 0,21 gram komen uit eenvoudige suikers en 3,5 gram van voedingsvezels. Een volwassen man moet 34 gram vezels hebben elke dag, terwijl een vrouw 28 gram per dag zou moeten hebben; consumeren 3 kopjes lucht geknald popcorn zou een man leveren 19-30 jaar oud met 10 procent van zijn vezels eis per dag en een vrouw in dezelfde leeftijdsgroep met 12 procent van haar dagelijkse behoeften vezels.

Calorieën uit eiwit

Popcorn is niet rijk aan eiwitten, maar het bevat 3,1 gram, of 12,4 calorieën uit eiwitten, in elk 3 kopjes. Dat bedrag is 6,7 procent van de dagelijkse eiwitbehoefte voor de gemiddelde vrouw en 5,5 procent van het eiwit aanbeveling voor de gemiddelde man. Het eiwit in popcorn is niet compleet - het maakt niet alle van de aminozuren die uw lichaam nodig heeft te bieden. Door het eten van een grote verscheidenheid van voedsel per dag, kunt u echter voldoende eiwitten consumeren, zelfs zonder het eten van dierlijke producten, zegt de Centers for Disease Control and Prevention.