Hoeveel calorieën worden verbrand in een half uur of Running?

Hoeveel calorieën worden verbrand in een half uur of Running?

Calorieverbranding gedurende een half uur hardlopen workout zal sterk variëren, afhankelijk van uw lichaamsgewicht en uw tempo. Als u wilt uw calorieverbranding tijdens het hardlopen te verhogen zonder uw oefening tijd toeneemt, duw jezelf om sneller te lopen of heuvels toe te voegen aan uw training.

Het stimuleren van de Run

Een half uur hardlopen workout zal calorieën te verbranden tegen een hoger tarief per minuut dan de normale gemiddelde calorie burn rate vanwege de energie je spieren nodig hebben tijdens het hardlopen. Wanneer je begint te lopen, je lichaam herkent dat het niet kan houden met de nieuwe energie-eisen en het begint het maken van aanpassingen om opgeslagen brandstof om te zetten in energie. Om deze brandstof te genereren, je cellen vereisen extra zuurstof. Je begint te adem harder en je hart pompt sneller om voldoende zuurstof te leveren aan uw cellen. Als u converteert opgeslagen brandstof in bruikbare energie, je lichaam verbrandt een groter aantal calorieën. Dus, hoe harder je werkt, hoe meer energie je lichaam zal moeten hoe meer calorieën je verbrandt te produceren en.

Gewicht, Speed, Burn

Het aantal verbrande calorieën per half uur run zal variëren, voornamelijk gebaseerd op uw lichaamsgewicht en snelheid. Een zwaardere persoon moet harder werken om hun grotere massa te verplaatsen, zodat ze meer calorieën te verbranden. Op dezelfde manier zal een persoon die sneller loopt verbranden meer calorieën dan een persoon die in een rustiger tempo loopt. Volgens de Harvard Medical School calorie burn rate calculator, zal een 185-pond persoon die loopt gedurende 30 minuten bij een 5 mph tempo 355 calorieën te verbranden. Als dat dezelfde persoon pikt het tempo en draait op een 7,5 mph tempo een half uur, zal hij 555 calorieën te verbranden. Op dezelfde manier als een 125-pond persoon tegelijkertijd twee snelheden liep, zou ze alleen branden 240 en 375 calorieën, respectievelijk.

Hellingen en intervallen

Als u wilt uw calorieverbranding te verhogen, maar je weet niet dat je kunt uw snelheid voor de hele oplage te verhogen, kunt u overwegen heuvels of het uitvoeren van intervallen. Running heuvels vereist meer middelen energie, want je moet je lichaam gewicht te heffen een helling. En, een 2012 studie gepubliceerd door de American Society Fysiologische aangetoond dat niet alleen afwisselend een periode van hoge intensiteit oefening met lagere intensiteit van de training tijdens een interval workout boost je calorie-brandende macht, het geeft je een afterburn calorie-tekort bonus . Proefpersonen brandde een extra 200 calorieën op de dag na de interval training.