Hoeveel calorieën in een Rocky Mountain Caramel Apple?

Hoeveel calorieën in een Rocky Mountain Caramel Apple?

De Rocky Mountain Chocolate Factory is gelegen in de buurt van de Rocky Mountains in Durango, Colorado. De chocolade bedrijf produceert een volledige lijn van verschillende gebak, met inbegrip van verschillende soorten caramel appels. De calorieën in een karamelappel variëren tussen de rassen.

caramel Apple

De basis Rocky Mountain Chocolate Factory karamel appel is een grote Granny Smith appel in karamel. Eén karamelappel bevat 334 calorieën.

Voedingswaarde-informatie

Een Rocky Mountain Chocolate Factory karamelappel bevat 5 gram vet, maar geen verzadigde vetten. Het heeft 72g koolhydraten, 60 g suiker, 4g voedingsvezels en 3g eiwit. Er zijn 5 mg cholesterol in een caramel appel.

types

U kunt verschillende coatings op uw karamelappel bij de Rocky Mountain Chocolate Factory. Sommige keuzes zijn M & Ms, Snickers, noten, marshmallows, toffee en verschillende combinaties van deze ingrediënten. Deze toevoegingen kan een aanzienlijke verhoging van de calorieën in een appel. Zo wordt de appeltaart appel gerold in karamel, een zoete witte confectie en bruine suiker. Er zijn 762 calorieën in een Apple Pie appel van de Rocky Mountain Chocolate Factory.