Hoeveel calorieën in een Hamburger Happy Meal?

Met zijn speelgoed binnen verscholen, McDonald's Happy Meals zijn een hit met de kinderen, en zijn beschikbaar met hamburgers, cheeseburgers of kip McNuggets. Het totale aantal calorieën in de Hamburger Happy Meal is afhankelijk van de kant en drank die u kiest met de hamburger te hebben.

Hamburger

De hamburger in de Happy Meal bevat 250 calorieën, met 80 van die calorieën uit vet. Als u een dieet van 2000 calorieën te eten, de calorieën oplopen tot 12,5 procent van je dagelijkse inname.

Sides

Elke Happy Meal wordt geleverd met een keuze van een kleine bestelling van friet of appel dippers met een laag vetgehalte karamelsaus. Een kleine bak bevat 230 calorieën, waaronder 100 uit vet. De appelschijfjes met karamelsaus hebben 100 calorieën en 5 zijn uit vet, verslagen McDonald's.

dranken

Kinderen kunnen kiezen tussen melk, appelsap of een kind-sized soda als een drank voor hun Happy Meal. Vetarme melk heeft 100 calorieën, met 20 calorieën uit vet, terwijl de magere chocolademelk heeft 170 calorieën met 25 uit vet. Appelsap bevat 100 calorieën, maar geen van vet. Soda keuzes omvatten cola, cola light, Sprite, oranje Hi-C, Powerade Berg Blast en ijsthee. Coke en Sprite hebben 110 calorieën per stuk, de Hi-C heeft 120 calorieën en het Powerade heeft 70 calorieën. Diet Coke en ijsthee bevatten geen calorieën, en zijn de gezondste opties.