Hoeveel calorieën Do I Lose van Talking?

Hoeveel calorieën Do I Lose van Talking?

Calorieën hebt verbrand wordt bepaald door meerdere factoren. Metabole eisen aangeven hoeveel calorieën worden verbrand om orgel en lichamelijke gezondheid te ondersteunen. Eventuele extra calorieën hebt verbrand wordt bepaald door leeftijd, gewicht en activiteit. Zelfs sedentaire activiteiten, zoals praten, hebben een verrassend aanzienlijke calorieën hebt verbrand.

Betekenis van Gender

Mannetjes en vrouwtjes calorieën te verbranden op een andere stofwisseling. Mannen zijn hogere metabolisme dat een grotere calorische branden, zelfs wanneer de activiteit en leeftijd van de deelnemers identiek genieten. Bijvoorbeeld, een 35-jarige vrouw met een gewicht van 185 pond. zal 6 minder calorieën per uur van het gesprek branden op de telefoon tijdens de vergadering op een stoel is dan een 35-jarige man met een gewicht van 185 pond.

Misvattingen van Weight

Mensen met een hoger gewicht meer calorieën verbranden praten dan hun dunnere vrienden. Het kost meer calorieën tot een grotere body mass te ondersteunen. Een 35-jarige vrouw die weegt 135 pond. zal 46 pond per uur van gemakkelijke gesprek, in vergelijking met een vrouw van dezelfde leeftijd met een gewicht van 185 pond., die 53 calorieën per uur verbranden van gemakkelijke gesprek te verbranden.

Effecten van Age

Leeftijd heeft een significant effect op de calorieën verbranden tijdens het praten. Volgens de auteurs Steve Vickery en Marilyn Moffat, ongeacht geslacht, jongere mensen hebben een snellere stofwisseling die hen in staat stelt om meer calorieën te verbranden tijdens het praten, of het doen van een andere activiteit dan hun oudere collega's. Een jonge man van 18 jaar en 150 pond. zal 57 calorieën per uur verbranden praten, terwijl een oudere man van 80 jaar van dezelfde lengte en gewicht 43 calorieën te verbranden voor dezelfde hoeveelheid praten.