Hoeveel calorieën bevat een Teen Girl Burn Daily in rust?

Hoeveel calorieën bevat een Teen Girl Burn Daily in rust?

De snelheid waarmee je lichaam verbrandt calorieën in rust wordt de basaal metabolisme. Afhankelijk van factoren zoals uw lengte, gewicht, leeftijd en geslacht, kan dit nummer u helpen te bepalen hoeveel calorieën je verbrandt op een dagelijkse basis ten opzichte van mensen die je verbruikt. Hoewel tienermeisjes vaak verbranden de meeste calorieën ze verbruiken elke dag met hun BMR alleen, kan lichamelijke activiteit en sport helpen bij het verhogen van het totale aantal calorieën je verbrandt per dag.

Basaal metabolisme

Volgens de Kid's Health website, de BMR is het aantal calorieën per persoon verbrandt in rust. Omdat mensen met een lagere BMR verbranden minder calorieën basis, zijn ze meer kans op gewichtstoename na verloop van tijd dan iemand met een hoog BMR. Hoewel ieders BMR geleidelijk afneemt met de leeftijd, kan regelmatige lichaamsbeweging en goede voeding helpen uw tiener BMR te houden goed in je twintiger jaren.

Hoeveel calorieën bevat?

BMR Calculator op de BMI website creëert totaal BMR basis van factoren van lengte, gewicht, leeftijd en geslacht. Volgens de rekenmachine, een 13-jarige meisje dat vijf voet lang en weegt 100 pond verbrandt gemiddeld 1310 calorieën per dag zonder te oefenen. Een 18-jarige meisje dat vijf voet, vijf centimeter in hoogte en weegt 120 pond heeft een BMR van bijna 1.400 calorieën per dag.

Calorieën en Weight Loss

Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, zijn 3.500 tekort calorieën die nodig is voor elke pond van gewichtsverlies. Als een tiener betekent dit dat u een dagelijkse calorie-tekort van ten minste 500 zal nodig hebben om een ​​pond per week verbranden. Om uw calorie tekort te bepalen, combineer je BMR met het totale aantal calorieën je verbrandt met lichaamsbeweging, en aftrekken dit nummer van het totale aantal calorieën dat je elke dag te consumeren.

overwegingen

Hoewel veel tienermeisjes proberen om gewicht te verliezen door niet helemaal te eten, kan dit een negatief effect op de natuurlijke vetverbranding metabole processen van uw lichaam te hebben. De BMI Calculator website meldt dat ontnemen jezelf van voedsel in de hoop van het verliezen van gewicht kan je BMR verlagen, remmen van uw gewichtsverlies doelen en potentieel veroorzaken van complicaties op de weg. Als u overweegt het verliezen van gewicht, nemen een mineraalrijke, caloriearm dieet met voldoende hoeveelheden van de dagelijkse oefening om een ​​evenwichtige routine te garanderen.