Hoeveel calorieën bevat een bagel met pindakaas?

Hoeveel calorieën bevat een bagel met pindakaas?

Bagels er in verschillende maten, en afhankelijk van de grootte, kan een bagel neerkomen op een aanzienlijk deel van het dagelijkse calorie-inname. Als je een portie pindakaas toe te voegen aan een bagel, de calorie-inhoud stijgt dramatisch.

De feiten

Er zijn 190 calorieën in een 2-½ ounce bagel. Een 2-½ ounce bagel met 2 eetlepels romige pindakaas op het bevat 380 calorieën. Een 4-ounce bagel met 2 eetlepels romige pindakaas bevat 479 calorieën, en een grote bagel met 2 eetlepels romige pindakaas bevat 550 calorieën. Twee eetlepels romige pindakaas bevat 140 calorieën vet.

types

Een gemiddelde grootte van 100 procent volkoren bagel bevat 277 calorieën. Een gemiddelde grootte bagel dat is niet 100 procent volkoren bevat 300 calorieën. Er zijn 288 calorieën in een gemiddelde grootte raisin bagel.

Preventie / Solution

Als u uw calorie-inname te verlagen, eet slechts de helft van een bagel en gebruiken minder pindakaas. Aangezien de helft van een 4-ounce volkoren bagel bevat 138 calorieën, eten alleen dat de helft en leg een eetlepel pindakaas op het voor een totaal van 233 calorieën. Voor minder calorieën, verspreid ½ van een eetlepel pindakaas op uw bagel.