Hoefblad Extract Side Effects

Hoefblad Extract Side Effects

Wetenschap werkt aan de moderne toepassingen van kruiden te bewijzen. Een van deze deze kruiden is hoefblad, groot hoefblad. Hoefblad extracten bevat talrijke bestanddelen, waarvan vele onbekend effects.There verwachting reacties op zowel geneesmiddelen op recept en kruidengeneesmiddelen. Ongewenste reacties op drugs en kruidengeneesmiddelen zijn bijwerkingen.

toxische bestanddelen

Hoefblad Extract Side Effects

Pyrrolizidine alkaloïden regelmatig voordoen in planten als bittere bestanddelen om de plant te beschermen tegen opgegeten. Menselijke darmbacteriën vermindert de giftigheid van Pyrrolizidine alkaloïden, om hen gemetaboliseerd door de lever toxische derivaten carcinogeen. Volgens wetenschappers, kunnen grote hoeveelheden pyrrolizidine alkaloïden lever toxiciteit veroorzaken. Twee van deze pyrrolizidine alkaloïden, senecionive en ingerrmine, zijn vervat in kleine hoeveelheden in hoefblad wortel en kleinere hoeveelheden in hoefblad blad. Dit is van belang omdat de wortel medicinaal gebruikt om migraine te voorkomen. Hoefblad supplementen aangeduid als "pyrrolizidine vrij" zijn de beste om te gebruiken. Als buttterbur meer dan zes achtereenvolgende weken per jaar wordt genomen, moet een pyrrolizidine-vrij product worden gebruikt om mogelijke toxiciteit te vermijden. Een product vrij is van pyrollizidine alkaloïden is niet per se vrij van bijwerkingen. Leverschade kan ontstaan ​​door ophoping van deze geactiveerde pyrollizidine alkaloïden in de lever, in de vorm van goedaardige en kwaadaardige tumoren.

Geneeskrachtige Vormen van hoefblad

Hoefblad Extract Side Effects

Hoefblad kan medicinaal worden genomen als een tinctuur op basis van alcohol, een kruidenthee of een pil. Thee en tincturen worden niet aanbevolen, omdat de bittere smaak is onverteerbaar. De beste manier om butterbur nemen als een tablet of capsule als beide gemakkelijk oplossen in de maag zonder de onaangename bittere smaak ..

Bijwerkingen

Volgens de Amerikaanse Botanische Raad, de medicinale werking van hoefblad resultaat uit de bitter smakende bestanddelen petasin en iso-petasin gevonden in de wortel. Lopende onderzoeken betreffende butterbur gericht op de voordelen van het kruid, aangezien de meeste op de markt kruid is pyrrolizidine vrij. De meest voorkomende bijwerking van inname van hoefblad pillen zijn te wijten aan de bittere bestanddelen. Deze bijwerkingen zijn oprispingen, misselijkheid en maagpijn.

Wetenschappers zijn zeldzame, tijdelijke allergische huidreacties van de lange termijn hoefblad inname gemeld. Nog meer ongebruikelijke - gerapporteerd in slechts drie gevallen tot op heden, is de incidentie van verhoogde lever markers in individuen met behulp van hoefblad voor langere periodes. In elk geval, de lever markers weer normaal na het stoppen hoefblad gebruik. Leverfunctietests nodig zijn voor de lange termijn hoefblad gebruik.

Verhoogd risico op bijwerkingen optreedt bij mensen die misbruik maken van alcohol en wie leverfunctie hebben gecompromitteerd.

contra-indicaties

Het gebruik van hoefblad bij zwangere en zogende vrouwen is niet onderzocht en is gecontra-indiceerd. Hetzelfde geldt voor kinderen onder de 12 jaar en vrouwen die zwanger kunnen worden.