Hoe zou Marijuana Addiction Affect een Family?

Hoe zou Marijuana Addiction Affect een Family?

Financieel

Cannabis is een soort plant die algemeen bekend staat als marihuana. Het kan gebruikt worden als een psychoactieve drug die algemeen ofwel gerookt of gegeten om een ​​veranderde gemoedstoestand bereiken. Marihuana is over het algemeen illegaal in de meeste gebieden van de wereld --- waaronder de Verenigde Staten. Marihuanagebruik onder een familielid kan een verwoestende uitwerking financieel hebben op iedereen in het huishouden. De hoeveelheid geld die wordt besteed aan de drug kan aanzienlijk zijn. Het geld wordt gebruikt voor recreatief drugsgebruik iemands of drugsverslaving zou kunnen gaan om andere dingen in het gezin, zoals rekeningen, boodschappen en huishoudelijke uitgaven. Voor sommige mensen die worden betrapt op het gebruik of het dragen van marihuana, kunnen ze ernstige gevangenistijd, reclassering en de gerechtskosten en boetes. Als hun werkgevers zich bewust zijn van hun drugsgebruik of ze niet een drugtest op het werk, kunnen zij worden beëindigd. Dit kan een verwoestende klap voor de totale financiële baten die een familie vertrouwt op zijn.

Geestelijk

Mentaal, kan marihuana een negatief effect hebben op de familie van iemand te hebben. Volgens het National Institute on Drug Abuse, wanneer iemand hoog is zijn er bepaalde functies die worden aangetast. Deze omvatten onregelmatige of onwerkelijk zintuiglijke waarnemingen, hersenen mist, daalde probleemoplossend vermogen en coördinatie problemen. Marihuana kan ook verbeteren gevoelens van genot, intense gedachten, angst en eetlust. Al deze factoren kunnen beginnen om een ​​effect op een familie hebben. Het niet in contact te komen met echte emoties, terwijl tijd doorbrengen met kinderen of een echtgenoot zal het moeilijk maken om gebeurtenissen te herinneren. Elk type stoornis of afname in de geestelijke capaciteit of het vermogen kan in feite zet de niet-verslaafde ouders het risico van de zorg voor kleine kinderen alleen. Het vergeten van een kachel uit te schakelen of niet bewust van een kind verlaten van de kamer of ontwaken uit bed kan een veiligheidsprobleem geworden. Een ander effect van het roken van marihuana is gevoelens van vermoeidheid en ontspanning. Als iemand een aanzienlijke hoeveelheid marihuana heeft gerookt mag ze in slaap vallen of raken gemakkelijk los van hun omgeving. Ze kunnen missen op tijd voor het gezin met hun focus niet volledig zijn over de huidige situatie.

fysiek

Vaak is het gebruik van marihuana kan iemand fysiek beïnvloeden. Dit kan interfereren met de kwaliteit van de tijd die ze besteden met elkaar als een familie. De belangrijkste chemische derivaat dat wordt gevonden in marihuana wordt delta-9-tetrahydrocannabinol of THC. THC is wat de oorzaak van de fysiologische effecten van het geneesmiddel. Het kan een aantal mooie grote lichamelijke symptomen kort nadat het wordt gerookt. Zodra de THC de bloedbaan bereikt, begint de drug door te voeren. Afgezien van enkele psychische klachten, kan ook leiden tot een verhoging van hartslag en in sommige gevallen veroorzaken aritmieën. Volgens drugabuse.gov, als gevolg van de verhoging van de hartslag, veel rokers hebben een verhoogd risico op een hartaanval. Omdat marihuana bevat in het algemeen geen filters, veel rokers inhaleren meer kankerverwekkende stoffen en irriterende stoffen dan ze zouden uit het roken van sigaretten. Beide kunnen leiden tot ziekte van de luchtwegen, hoest en infecties. Dit kan ze meer los van familie te maken als gevolg van ziek zijn van het roken van marihuana. Het kan ook schadelijk hun vermogen om fysiek actief te zijn met hun familie.