Hoe zit het Base Lopers op een Dropped Third Strike?

Hoe zit het Base Lopers op een Dropped Third Strike?

Het viel derde staking kan een van de meer verwarrende speelt honkbal, vooral voor base lopers. Tuurlijk, artikel 6.09 (b) in de Officiƫle regels van de Major League Baseball verklaart het duidelijk: "Het beslag wordt een loper bij ... de derde staking opgeroepen door de scheidsrechter niet wordt gevangen, het verstrekken van (1) het eerste honk onbezet is, of (2) het eerste honk bezet met twee uit. " Maar dat betekent niet dat er is niet Bedlam op de stellingen van tijd tot tijd.

Wie is er op de eerste plaats?

Ken de regel. Wanneer een derde staking wordt door de umpire, of er is een schommel en missen en de catcher niet juridisch vangst te maken - dat wil zeggen, hij mist de bal volledig, of de bal raakt het vuil eerst - het beslag kunnen proberen naar het eerste honk te bereiken, maar alleen als het eerste honk onbezet is, wanneer er minder dan twee uit. Wanneer er twee uit het beslag kan proberen eerste honk ook al bezet aan het begin van het spel bereikt.

Run op Uw Eigen Risico

Doe voorzichtig. Als er twee outs, is er geen goede reden voor de loper op het eerste niet draaien in de richting van de tweede op een gedaald derde staking. De twee-out situatie is de enige keer dat de loper niet een risico. Een loper op het tweede of derde kunnen vooraf op een gedaald derde staking bij zijn eigen risico, als ware het een andere bal in het spel.

Veldspelers in de war raken

Negeer de gestolen honk. "Verwarring lijkt alleen optreden wanneer de loper op het eerste is het stelen en de derde staking is gevallen", zegt Princeton baseball coach Scott Bradley. "De verdedigende team moet zich bewust zijn dat als er een loper op het eerste aan het begin van het spel, en er zijn minder dan twee outs, de gevallen derde staking regel geldt niet en er is geen reden om het beslag te jagen of gooi naar de eerste . '

Stap over Home

Vergeet kracht speelt. "Als de honken worden geladen met twee uit en de catcher druppels of niet de vangst van de derde staking", zegt de voormalige major league scheidsrechter Jim Evans, 'een' force play ingaat, omdat het beslag nu een hardloper is geworden. De catcher kan stap op de thuisplaat te dwingen uit de loper uit derde of tag de slagman of gooi naar een andere basis. "

It Is not Over 'Til It's Over

De meest bekende daalde derde staking in honkbal geschiedenis gebeurde in Game 4 van de 1941 World Series tussen de Brooklyn Dodgers en de New York Yankees. In de top van de negende inning, met de Dodgers toonaangevende 4-3, Yankee Tommy Henrich geconfronteerd Dodgers reliever Hugh Casey met twee uit en niemand op. Op een full-count veld, Henrich zwaaide bij staking drie. Maar het spel is nog niet voorbij. De bal, die de Dodgers catcher Mickey Owen, waardoor Henrich naar het eerste honk veilig te bereiken. De Yankees ging om het spel 7-4 te winnen en ging over tot de Series te winnen.