Hoe zich te ontdoen van overtollige water gewicht Van Te veel zout

Hoe zich te ontdoen van overtollige water gewicht Van Te veel zout

Te veel zout in uw dieet veroorzaakt een opgeblazen gevoel en het vasthouden van water, die gewichtstoename kunnen veroorzaken en uiteindelijk stam je hart. De meeste Amerikanen verbruiken meer dan twee keer de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid zout, volgens de Mississippi State Department of Health. Het eten van te veel zout kan een opgeblazen gevoel in je buik, benen of voeten, omdat je lichaam houdt water als het uitgedroogd raakt veroorzaken. Meer water te drinken en het verminderen van uw inname van zout zijn de beste oplossingen voor het vasthouden van water, ook wel oedeem.

Stap 1

Drink veel water om te helpen uw nieren spoelen natrium uit uw systeem. Vermijd dranken met cafeïne, zoals koffie en frisdrank, omdat cafeïne draagt ​​bij aan uitdroging.

Stap 2

Beperk uw inname van zout. Eet vers voedsel, niet verwerkt. Vermijd ook verwerkt vlees en lees de Nutrition Facts label voordat er iets eetbaar kopen. Bovendien, breng op smaak met kruiden in plaats van zout.

Stap 3

Oefening. Bewegende gezwollen ledematen vermindert de zwelling en verlicht het vasthouden van water, volgens de Mayo Clinic.

stap 4

Neem contact op met uw arts als je een opgeblazen gevoel gaat niet weg. Waterberging geeft soms een ernstige ziekte, zoals congestief hartfalen, nierziekten of lymfatische problemen.

Tips

  • Niet diuretica nemen voor de behandeling van een opgeblazen gevoel, tenzij uw arts ze aanbeveelt. Diuretica kan helpen zich beter voelt, maar niet ontslaat de uitdroging dat opgeblazen gevoel veroorzaakt.