Hoe zich te ontdoen van het vet rond je buik

Hoe zich te ontdoen van het vet rond je buik


Recente studies tonen aan dat buikvet is een van de meest gevaarlijke soorten vet. Het wegwerken van die extra ponden rond uw midden zal een grote impuls aan uw algehele gezondheid. Hoewel je niet kunt kiezen waar u smelten van de pond, kunt u de spieren te versterken in je buik, die zal helpen de onderneming van je buik. De uitoefening van uw buikspieren en eet een dieet calorie-arm en kijken naar de pond wegsmelten.

instructies

1 Heeft sit-ups. Ga op de grond met je knieën gebogen en een rechte rug. Plaats je handen plat op je buik en haal diep adem. Adem uit en trek je buik in, het opheffen van uw hoofd en schouders van de vloer. Herhaal dit 10 keer. Sit ups zijn goed voor het bovenste gedeelte van de buik. Begin met 10 en werk je weg omhoog naar 150 tot 500 per dag.

2 Probeer een aantal crunches. Sommige mensen de voorkeur aan deze aan de situps. Op je rug liggen. Til voeten en schouders van de grond tegelijkertijd. Je kunt je armen kruisen voor u of u houdt deze losjes achter je nek. Neem 10 seconden om te krullen en 10 seconden om terug te krullen. Wanneer je je bekken gekanteld te houden, je buikspieren werken twee keer zo hard. Maak het een grotere uitdaging door het bewegen van je armen vader weg van je romp, die je zwaartepunt verandert.

3 Heeft pull-ins om uw lagere buikspieren werken. Lig plat op de vloer met je armen langs je lichaam. Trek langzaam je knieën in uw mid-section. Strek je benen recht naar buiten, zorg ervoor dat de vloer niet aan te raken. Vast te houden en dan brengen ze terug in je borst.

4 Marcheren op zijn plaats. Sta dus je voeten op schouderbreedte uit elkaar. Pick-up een voet, dan is de andere voet alsof je marcheren in een parade. Doe dit gedurende drie tot vijf minuten. Dit is een grote oefening te doen terwijl je praat over de telefoon.

5 Werken die kant buikspieren met zijdelingse bochten. Gebruik dumbbells, soep blikjes, flessen water of wat je hebt rond dat u kunt houden in je handen om weerstand te bieden. Sta met je voeten op heupbreedte. Het houden van uw gewicht, langzaam buigen naar een kant, het bereiken van zo dicht als je kunt naar de vloer. Haal diep adem en langzaam terug te keren naar de staande positie.

Hints

  • Overschakelen naar volle granen, vlas zaad op de dingen.
  • Eet een stuk fruit voor elke maaltijd.
  • Ontbijt eten.
  • Drink veel water
  • Sta tijdens het gesprek op de telefoon
  • Zitten op een oefening bal, terwijl op de computer
  • 3500 calorieën = 1 pond = 35 mijl lopen op 100 calorieën / mijl.
  • Copyright Zahzel Rose.