Hoe zich te ontdoen van het vet op de achterkant van de dij

Hoe zich te ontdoen van het vet op de achterkant van de dij


Dij vet kan soms een moeilijk ding om zich te ontdoen van zijn, vooral voor vrouwen. Het is mogelijk vet op de achterkant van de dij met de juiste oefeningen verminderen. De meeste mensen gebruiken lopen als een manier om de dijen dun maken, maar er zijn enkele meer-pin wees oefeningen die dit vet sneller kan verminderen.

instructies

1 Neem de trap bij elke kans. Trappen zijn een goede vorm van lichaamsbeweging, volgens "het motiveren van mensen om te zijn fysiek actief." Wandelen op en neer trappen oefent de hele been, wat betekent dat het zal helpen om snel vet te verwijderen uit de achterkant van de dijen. Neem de trap in plaats van de lift. Als er een plek met veel trappen in de buurt door, gebruik dat als een persoonlijke ruimte om te trainen.

2 Voer kraakpanden. Kraakpanden werken zowel de kuiten en de dijen. 'Fit gezond worden ", zegt dat kraakpanden zijn een snelle oefening die de dijen kan dun maken. Kraakpanden zijn ook eenvoudig. Stand met de benen schouderlengte uit elkaar en dan doen alsof ze zitten op een stoel die er niet is, en dan weer staan. Herhaal dit voor een telling van 20, zowel omhoog als omlaag. Werk tot het doen van meer herhalingen per week.

3 Riem op sommige enkelgewichten bij het lopen. Dit voegt weerstand tegen de training, die vet verbrandt en bouwt spieren sneller, volgens "Fit gezond worden." Enkelgewichten kan ook tijdens aerobics worden gebruikt om de benen te versterken. Voor een gelokaliseerde routine die gewoon werkt de dijen, doen been liften met behulp van de enkel gewichten. Lag op de vloer, buik naar beneden, en de benen optillen, herhalen om een ​​telling van 20 per been.

4 Neem een ​​jog. Dit cardio-oefening is ook goed voor de versterking van de benen. Joggen en hardlopen zal helpen bij het vet te verwijderen van overal op de dijen, omdat het verbrandt vet en vervangt deze door spier. Jogging kan plaatsvinden wandelen te nemen, of kan gewoon een andere manier om de dagelijkse conditie te krijgen.