Hoe zich te ontdoen van het vet in je bovenrug

Hoe zich te ontdoen van het vet in je bovenrug


Bovenrug vet kan lelijke bobbels en ribbels veroorzaken langs een vrouw beha lijn. Mannen graag terug te verminderen vet om hun latissimus dorsi, ook wel bekend als lats of vleugels accentueren. Spot reductie, of het wegwerken van vet op een bepaald gebied van uw lichaam, is niet mogelijk. Truestarhealth.com stelt dat slechts de uitoefening van een lichaamsdeel in de hoop om de lokale vet te verminderen is onrealistisch. Je moet je hele lichaam te trainen, zodat je de totale lichaamsvet te verminderen, met inbegrip van vet in uw probleemgebieden.

instructies

1 Vervang uw drie standaard maaltijden van de dag met 5-6 kleinere, gezondere maaltijden. Consumeer een maaltijd elke drie uur, zodat je stofwisseling voortdurend moet werken om voedsel te verwerken. Frequent eten houdt hunkeren naar en honger op de baai.

2 Eet gezond voedsel en zich te ontdoen van alle verwerkte, gebakken, zoete of mesten voedingsmiddelen. Maak magere eiwitten, complexe koolhydraten, vezels en onverzadigde vetten de belangrijkste inhoud van uw dieet. Eet voedingsmiddelen, zoals groenten, fruit, kip, kalkoen, volkoren brood, olijfolie, rauwe noten, bruine rijst, bonen en peulvruchten. Vermijd calorieën van alcohol en maak water uw belangrijkste drank naar keuze, omdat het je spijsvertering blijft gezond, spoelt toxinen, voorkomt een opgeblazen gevoel en vult u.

3 Voer cardiovasculaire oefening om je stofwisseling brandwonden verhogen. Wandelen, joggen, fietsen, zwemmen of trainen op een traplopen of elliptische machine. Houd verveling op afstand door de integratie van verschillende soorten van lichaamsbeweging, zoals aerobics klassen of oefening dvd's. Oefening drie dagen van de week voor maximaal 45 minuten per dag.

4 Voeg krachttraining oefeningen om uw training. Krachttraining breekt je spieren te herstellen en te herstellen, en verbruikt veel energie. Uw rust stofwisseling zal toenemen, wat resulteert in vetverbranding. Train alle delen van je lichaam op de andere dag, zodat uw spieren voldoende tijd om zich in te herstellen tussen de trainingen.

5 Doel van de bovenrug met toning oefeningen zodat zodra het vet is verlaagd, zal krap, afgezwakt spier te laten zien. De volgende oefeningen zijn gericht op de spieren van de rug.

Gebogen over rijen: Plaats uw rechterknie en rechterhand op een bankje, zodat je in een voorovergebogen positie. Houd een halter in je gestrekte linkerarm met je handpalm naar binnen gericht. Adem in en trek de halter naar je ribbenkast, het brengen van uw linker bovenarm parallel aan de vloer. Adem uit op de inspanning en laat de halter terug naar de startpositie. Herhaal de oefening en voltooi zo veel herhalingen als uw conditie het toelaat voordat u armen.

6 Voer de omgekeerde fly oefening met dumbbells. Ga op de grond met je knieën gebogen en leun je bovenlichaam naar voren zodat je rug is licht gebogen. Houd een halter in elke hand en strek je armen uit naar de zijkanten. Adem in als je je armen parallel lift naar de vloer zodat je ellebogen en schouders op dezelfde hoogte. Adem uit en laat de gewichten terug naar hun uitgangspositie. Herhaal dit zo veel sets en herhalingen als uw conditie het toelaat.

7 Zorg voor voldoende slaap 's nachts, zodat u voldoende energie voor uw volgende training en zal niet het gevoel vermoeid. Sleepfoundation.org raadt ergens 7-9 uur per nacht.