Hoe zich te ontdoen van de warmte-uitslag op de zuigelingWarmte-uitslag zijn kleine cluster van puistjes die normaal rond de hals en de borst> warmte-uitslag wordt veroorzaakt zweten van de hitte. Warmte-uitslag kan heel speciaal worden irrating voor peuters en baby's, maar er zijn manieren om te helpen zich te ontdoen van, gewaagt sinds de zomer komt eraan

instructies

1 Tijdens de zomer dagen, is het het beste om uw kind een baden geven met 2 eetlepel zuiveringszout om een volledige baden van water. Deze neiging om de huid van de irritatie verzachten en voorkomen warmte-uitslag.

Zorg ervoor dat het kind lichaam goed wordt gedroogd, vooral rond de nek, onder de armen en andere gebieden waar men de neiging om bezwete te krijgen.

2 Volgende toepassing talkpoeder, dat maïszetmeel bevat, dit zal het gebied te houden van het krijgen van het zweet. de maïzena het vocht absorbeert

3 Andere dingen te gebruiken:
* Sattu gemengd met water en een snufje suiker geeft onmiddellijke verlichting.

Pakijs, houdt het lichaam koel Wrijven plakjes komkommer, of het toepassen van lavendelolie of pepermunt olie op de getroffen gebieden helpt om de huid te koelen.
* Wrijven plakjes komkommer, of het toepassen van lavendelolie of pepermunt olie op de getroffen gebieden helpt om de huid te koelen.

Hints

  • Vermijd dikke of vette zalven en crèmes, omdat ze de aandoening kunnen verergeren.