Hoe wordt polyester boten Resurface

Hoe wordt polyester boten Resurface


Na verloop van tijd en met regelmatig gebruik de finish op een polyester boot saai zal worden en kan zelfs pick-up een paar krassen. Hetzij op het einde van het seizoen of voordat het begint, een weekend met uw boot uit het water krijgt u de gelegenheid om de finish van uw boot weer de kop opsteken en maken het kijken als nieuw weer te geven. Het beste is om dit werk te doen buiten of in een goed geventileerde ruimte.

instructies

1 Grondig wassen van de boot om zo veel vuil en algen te verwijderen mogelijk te maken. Terwijl u het oppervlak van de boot zal worden schuren, te beginnen met een schone ondergrond te voorkomen dat vuil of vuil worden geschuurd in de glasvezel.

2 Gebruik een grof schuurpapier en zand de boot tot het glad en het exterieur vacht is verwijderd. U kunt een vermogen schuurmachine gebruiken om dit proces een beetje makkelijker te maken. Zodra het schuren wordt gedaan veeg de boot naar beneden om ervoor te zorgen dat al het stof te verwijderen van het oppervlak van de boot.

3 Repareren diepe of grote gutsen met een epoxy filler. Dit soort vulstof droogt snel. Je moet het van toepassing zijn, maak het glad en zand in snel tempo op.

4 Breng een laag primer aan de boot en zand nadat het is opgedroogd. Herhaal dit proces nog twee keer. Hoe meer primer u toe te voegen aan de boot en dan zand, de betere basis u creƫert voor de gekleurde gelcoat die zullen worden toegepast.

5 Breng een gekleurde gel hars die overeenkomt met de oorspronkelijke kleur van de boot met behulp van een roller of kwast, gebruik maken van dezelfde soort slagen die je zou gebruiken als je je huis waren schilderij. Laat de gel hars drogen gedurende twee of drie uur alvorens naar de volgende stap. Solliciteer andere gelcoat naar de boot en laat ze drogen.