Hoe wordt Influenza voorkomen?

Hoe wordt Influenza voorkomen?

Was je handen

Influenza, of griep, is een ernstige, besmettelijke ziekte die honderdduizenden mensen per jaar treft. Er zijn echter stappen die u kunt nemen om uw kansen op het ontwikkelen van de griep te verminderen en de verspreiding ervan te voorkomen.

De eerste stap is om je handen te wassen vóór, tijdens en na het omgaan met het publiek. Hoewel dit lijkt misschien een voor de hand liggende ding om te doen, is het vaak het meest over het hoofd gezien methode van preventie. De meeste influenza ziektekiemen worden verspreid door middel van aanraking, en het reinigen van de handen met water en zeep en zal uw risico op het ontwikkelen van de griep aanzienlijk verminderen. Als u niet in de buurt van water en zeep je handen te wassen, gebruik maken van een hand sanitizer. Niet overmatig handdesinfecterende, zoals veel bacteriën resistent worden tegen hen.

Bedek je mond

Er is veel wijsheid in dat oude gezegde. Voor de mond als u hoest en je neus als je niest helpt voorkomen dat ziektekiemen en bacteriën uit het invoeren van de lucht en de landing op anderen. Bedek uw mond en neus met een tissue en gooi het meteen weg. Als er geen weefsel beschikbaar is en geen tijd te bereiken voor één, begraaf je gezicht in je bovenarm of elleboog.

Aan de andere kant, als je jezelf rond iemand hoesten en niezen, af te stappen. contact en wordt in de nabijheid met degenen die een verkoudheid of griep wanneer je het kan helpen kan hebben voorkomen. Dit verlaagt drastisch de kans op het infecteren van anderen van wie het immuunsysteem zwak zijn, of het infecteren van jezelf.

Houd je lichaam gevoed en gehydrateerd

Griep treft voornamelijk mensen met een verzwakt immuunsysteem, zoals ouderen of jonge kinderen. Om uw immuunsysteem gezond griep te houden en te voorkomen, moet u een dieet rijk aan anti-oxidant voedsel te eten, zoals groene bladgroenten en verse vruchten en bessen. Vitamine C is een krachtige anti-oxidant die ervoor zorgt dat het lichaam gezond is en optimaal presteert, en is gevonden in fruit, bessen en vitamine-C verrijkte voedingsmiddelen, zoals sinaasappelsap. Als u rookt, moet je dubbel uw vitamine C inname zoals roken het lichaam van vitamine C. uitput

Water is ook noodzakelijk voor alle lichaamscellen de functie en het immuunsysteem sterk. Drink minimaal acht acht ounce glazen per dag, bovenop andere dranken. Een multivitamine geeft het immuunsysteem een ​​boost.

Hier krijg je een griepprik

Griepprikken worden speciaal aanbevolen voor ouderen en jonge kinderen. Neem contact op met uw lokale gezondheidskliniek of uw arts om te zien wanneer griepprik klinieken zal worden gepland. Sommige werkgevers bieden zelfs deze klinieken op de werkplek en betalen voor de opnames van hun werknemers. Praat met iemand in uw human resources-afdeling om te zien wat er wordt aangeboden waar u werkt. Terwijl een griepprik niet is gegarandeerd om griep te voorkomen, zal het de symptomen en de gevolgen van de griep veel minder ernstig te maken als je het krijgen.

Keep Your Home and Office Sanitair

Hoewel u niet wilt obsessief / dwangmatig erover geworden, houden ziektekiemen op afstand door het zuiveren van uw aanrechtbladen, deurknoppen, apparatuur en zelfs de telefoon met een anti-bacteriële spray, of antibacteriële doekjes. Zelfs de tv-afstandsbediening worden gereinigd periodiek voorkomen ziektekiemen passeren van persoon tot persoon. In het kantoor, telefoons zijn vooral gevoelig voor het herbergen van influenza ziektekiemen en bacteriën.

Slapen

Voldoende rust en slaap zijn essentieel voor het houden van een gezond immuunsysteem, dat het nummer een verdediging in voorkoming van influenza. Wanneer het lichaam in rust is het in staat is om zichzelf te herstellen en vechten tegen cellulaire schade. Hetzelfde geldt voor het houden van stress uit je leven. Als je jonger bent dan grote hoeveelheden van stress, je lichaam reageert op dezelfde manier doet gebrek aan slaap. Het is in een constante wijze van angst en wordt versleten, verzwakking van het immuunsysteem. Rust, ontspanning en slaap zijn een van de gemakkelijkste en meest belangrijke manieren om de griep te voorkomen.