Hoe wordt ADHD-symptomen bij kinderen te herkennen. Tieners en volwassenen

Hoe wordt ADHD-symptomen bij kinderen te herkennen. Tieners en volwassenen


Attention Deficit Hyperactivity Disorder, of ADHD, is een term toegepast op een brede waaier van gedragsproblemen; in het algemeen, hyperactiviteit, impulsiviteit en onoplettendheid. Hoewel de meeste mensen associëren met ADHD fidgety beweging en onstuimige gedrag, kan ADHD sommigen meer dan anderen en ADHD-symptomen zal vaak manifesteren in meer subtiele manieren beïnvloeden. Hier zijn een aantal stappen te nemen om ADHD symptomen te herkennen in u of iemand die je liefde.

instructies

1 Let op hun interactie met hun leeftijdsgenoten. Een van de meest voorkomende symptomen van ADHD is een probleem bij het vormen van vriendschappen of het verkrijgen van aanvaarding van een peer group. Omdat deze kinderen zijn impulsief, ze moeite hebben met het ontwikkelen van effectieve sociale vaardigheden en vinden zichzelf met geweld invoeren van peer groups, spreken over collega's die al in gesprek of spelen, en het veroorzaken van gevechten onder hun leeftijdsgenoten.

2 Denk aan hun eerlijkheid. Hoewel ADHD symptomen manifesteren in een aantal opzichten oneerlijkheid die voorkomen bij kinderen, tieners en volwassenen ook beïnvloed door ADHD is. Vaak zullen onschadelijk versieringen of leugentjes om bestwil, maar zijn zo vaak gebruikt door een ADHD lijdt als gevolg van het isolement waarin ze vaak te maken op school en op het werk.

3 Kijk eens hoe ze omgaan met deadlines. Een van de grootste rode vlaggen van alle ADHD symptomen is het onvermogen om of waarde verbintenissen plakken. Een persoon verricht door ADHD zullen zich eeuwig laat of zelfs niet om volledig te laten zien voor een afspraak te vinden.

4 beschouwen hun hygiëne. De ADHD-symptomen die je zou kunnen ruiken, om zo te zeggen, zijn een schijnbare onverschilligheid of vergeetachtigheid als het gaat om persoonlijke verzorging. Iemand beïnvloed door ADHD wordt vaak vergeten op deodorant te zetten, of zelfs hun tanden poetsen. Dit gebeurt vaak omdat een persoon met ADHD kunnen van plan om zo'n alledaagse taak, maar vervolgens wordt betrapt met iets anders dat hun geest binnenkomt of ze gewoon niet willen worden lastig gevallen met de routine.

Hints

  • Alleen een getrainde professional kan overtuigend ADHD te diagnosticeren; als u vermoedt dat u of een persoon die je liefde kan lijden aan ADHD, raadpleeg een arts of psycholoog voor meer informatie over hoe het te behandelen.