Hoe word Spier en te ontdoen van vet

Hoe word Spier en te ontdoen van vet


De meeste mensen willen gezond zijn. Sommige mensen streven ernaar om de soort lichaam dat prijzen wint in fitness wedstrijden te hebben. Wat uw reden om te willen gespierder te worden en om vet te verliezen, moet u zich te committeren aan veranderingen in uw levensstijl. Het ontwikkelen van spieren en vet te verliezen zal moeten worden gewerkt, maar beloont met zowel een goede gezondheid en een mooi lichaam.

instructies

1 Raadpleeg uw arts. Voordat u grote wijzigingen in uw dieet en / of lichaamsbeweging regime te maken, bespreek uw plannen met uw arts. Uw arts kan u adviseren als u gezond genoeg uw oefening plan om spieren te worden uit te voeren zijn. Daarnaast kan uw arts u verwijzen naar een voedingsdeskundige om u te helpen uw dieet aan te passen om vet te verliezen.

2 Hoe word Spier en te ontdoen van vet

Maak gezonde voedingskeuzes om vet te verliezen.

Eet een goede voeding gevuld met eiwit. Om vet te verliezen, verbruiken minder calorieën en volgen een qua voedingswaarde uitgebalanceerd eten plan volgens de aanbevelingen van het Amerikaanse ministerie van Landbouw (USDA). Eiwit helpt spieren op te bouwen, zodat onder meer de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid in uw maaltijden. Naarmate je vordert op uw plan om spieren te worden, kunt u uw eiwit behoeften te verhogen. Gebruik de functie MyPyramid Plan op de website van de USDA om te helpen dieet aanpassingen, of neem contact op met uw voedingsdeskundige.

3 Hoe word Spier en te ontdoen van vet

In beweging om zich te ontdoen van vet te krijgen.

Voer aerobic oefeningen voor ten minste 20 minuten drie keer per week. Aerobic oefening omvat joggen, dansen, zwemmen en stevig wandelen, onder anderen. Welke activiteit u ook kiest, moet je hard genoeg om je hartslag naar het juiste niveau om het volledige voordeel te krijgen van uw inspanning te oefenen. Aftrekken van uw leeftijd van het nummer 220. Voor beginnende sporters, nemen 60 procent van het resulterende nummer voor uw doelgroep hartslag. Als je in een betere vorm, kunt u geleidelijk verhogen van uw doelgroep hartslag tot 80 procent van de 220 minus uw leeftijd.

4 Lift gewichten. Gewichtheffen bouwt spieren en zal ook helpen om zich te ontdoen van vet. Het advies inwinnen van een trainer of coach als je een beginner bent. In aanvulling op het vermijden van letsel, kan een trainer je leren de juiste gewichtheffen formulier om gespierder geworden. Het verkrijgen van spiermassa betekent werken tot drie of meer sets van zes tot acht herhalingen of "reps." Werken elke spiergroep twee tot drie keer per week, met een pauze van tenminste één dag in tussen de trainingen. Als de oefeningen eenvoudiger worden, zal je doorstromen naar zwaardere gewichten om spieren toe te voegen.

5 Begin weerstand training. Schaf weerstand banden op elk sportzaak of bij enkele warenhuizen. Doen weerstand oefeningen maakt je spieren sterker en ook krijgt ontdoen van vet. Werk met uw weerstand banden thuis of op kantoor. Wordt meer gespierd met weerstand opleiding in combinatie met gewichtheffen, aerobics en een gezond dieet.