Hoe word je een Rhythmic Gymnast

Turnen is een mooie sport, maar het lijkt op die van een kortere gestalte meer aan te passen. Wanhoop niet. Als turnen is uw liefde, dan kunt u de overgang naar een andere gymnastische discipline: ritmische gymnastiek. Als Milla Jovovich geleerd om een ​​ritme turnster voor haar rol in de actiefilm geworden "Ultraviolet", waarom kan je niet?

instructies

1 Leer reguliere gymnastiek. U kunt dit doen door het nemen van lessen op lokale sportscholen, die kan worden gevonden in het telefoonboek of online. Kijk voor sportscholen of clubs die ritmische gymnastiek bieden.

2 Werk aan stretching. Je moet leren om je lichaam in moeilijke posities die veel flexibiliteit nodig als je wilt een ritmische gymnast worden gezet. Natuurlijke flexibiliteit is nuttig, maar constant stretching en, zoals Mary Sanders gezegd, over-stretching is vereist.

3 Werk aan cardio- en conditietraining. Omdat ritmische gymnastiek is een combinatie van ballet en creatieve bewegingen op muziek, terwijl ook het manipuleren van linten, ballen, hoepels, touwen en clubs in een gechoreografeerde dans-en-tuimelen routine, het vermogen om uithoudingsvermogen is van cruciaal belang. Lift gewichten, rennen, en anderszins kruis trein.

4 Koop uw apparatuur. U kunt dit doen door middel van uw sportschool, of via online sites zoals Rhythmicgymnastics.com.

Hints

  • Het nemen van enkele vorm van dans als ballet kan een goede manier om genade en vloeibaarheid van beweging voor degenen die niet gewend zijn aan ritmisch gynmastics leren.