Hoe word je een Hypnose Practitioner

Hoe word je een Hypnose Practitioner


Hoewel vaak geassocieerd met stadium artiesten en entertainment, hypnose is een legitieme healing modaliteit. Ten minste 16 staten regelen de praktijk van hypnose als een therapie, met een aantal herkennen het als een nuttige aanvulling op de Westerse allopathische geneeskunde. Sommige mensen ervaren positieve resultaten hypnose als behandeling voor alles van stoppen met roken en gewichtsverlies bij het behandelen van kanker en andere ernstige ziekten. Hoewel hypnose is niet federaal geregeld, er zijn verschillende certificerende planken en tal van licenties beoefenaars en instructeurs.

instructies

1 Onderzoek van de wet in uw staat (zie referenties). Niet elke staat is hypnose vriendelijk terwijl andere staten hebben geen voorschriften in de plaats. Dus waar je woont kan helpen om de moeilijkheidsgraad te bepalen bij het vaststellen van jezelf als een hypnose beoefenaar.

2 Doe wat lezen. Er is al veel geschreven over de geschiedenis van hypnose als een instrument voor genezing, en het is een goed idee om te lezen over het onderwerp als je wilt een beoefenaar zijn. David Ellman, Milton Erickson, Richard Bandler en Judith Pearson, in het bijzonder, zijn auteurs die enorm inzicht in de wereld van hypnose te bieden. Dit zijn de meesters die hebt gemaakt tranceinductie technieken en genezingsprocessen te gebruiken zodra een cli├źnt in een hypnotische toestand. Omdat het vertrouwen is van essentieel belang bij het beoefenen van hypnose, kan een solide basis van feitelijke kennis een belangrijk onderdeel van het krijgen tot de punt van klaar zijn om te oefenen.

3 Zoek de juiste leraar. Hoewel veel kan worden geleerd uit boeken of webpagina's, is het uiteindelijk noodzakelijk om ervaringsgerichte instructie in de praktijk van hypnose technieken te vinden. Niet alleen moet je instructeur leert de soorten technieken die je wilt oefenen, moeten ze ook in staat zijn om u het soort referenties die voldoen aan de eisen van uw staat aan te bieden. Zowel de Amerikaanse Raad van hypnotherapie en de Nationale Gilde van hypnotiseurs houden lijsten van gecertificeerde instructeurs (zie bronnen).

4 gecertificeerd. De Nationale Gilde van hypnotiseurs en de Amerikaanse Raad van hypnotherapie zijn twee van de meest prominente certificerende boards op het gebied van hypnose. Niet alleen macht certificering in uw staat worden vereist, het is ook indrukwekkend te hebben omlijst geloofsbrieven aan de muur bij klanten in te voeren. Deze nationale instellingen ook gastheer van de jaarlijkse conferenties over de toestand van het beroep voor zowel netwerken en onderwijs.

5 Hone vaardigheden. Uiteindelijk is het het doel van elke beoefenaar zijn eigen kantoor en een volledige schema van de klanten, de meeste klein beginnen en zien alleen een paar klanten in een tijd voor een paar jaar, terwijl zij hun vaardigheden aan te scherpen. Sommigen vinden het nuttig om alleen te werken aan vrienden of familie op het eerste, terwijl anderen bieden diensten aan vreemden. Wat is het belangrijkste is dat je voortdurend oefenen inducties en genezingsprocessen totdat ze voldoende zijn geïnternaliseerd.

Hints

  • Het woord "therapie" heeft een medische connotatie in de meeste staten; daarom schulden problemen te voorkomen, vermijd het gebruik van "therapie" om jezelf te beschrijven of het beschrijven van uw praktijk in uw reclame. Ook kan het gebruik van vrijstellingen en selectieve acceptatie van klanten te helpen rampzalige schulden te voorkomen.