Hoe werkt Sweet Oil Help Oorpijn?

Hoe werkt Sweet Oil Help Oorpijn?

Oorpijn kan worden veroorzaakt door bacteriën, virussen, allergenen, schimmels, beïnvloed oorsmeer of hoorapparaten. Otitis media is een binnenoor of trommelvlies infectie. Otitis externa is een gehoorgang infectie en is ook bekend als zwemmer het oor. Sweet olie kan helpen de oorpijn veroorzaakt door otitis media en otitis externa.

overwegingen

Hoe werkt Sweet Oil Help Oorpijn?

Volgens de National Library of Medicine, milde oorontsteking soms weg te gaan op hun eigen, maar de Cleveland Clinic zegt dat antibiotica altijd nodig zijn om de behandeling van ernstige otitis. Zoete olie kan worden gebruikt om zachte oor infecties en infecties veroorzaakt door irriterende stoffen of oorsmeer behandelen.

Geschiedenis

Sweet Oil is een andere term voor olijfolie. Olijfolie is gebruikt voor farmaceutisch gebruik duizenden jaren. Hippocrates gebruikte olijfolie voor de huid verwondingen en andere wonden te behandelen. In de oudheid, werd olijfolie ook gebruikt als basis om zalven te maken en wreef op de huid en het haar om mensen gezonder te verschijnen. Zoete olie is met succes gebruikt om oorpijn verzachten jaren.

Functie

Hoe werkt Sweet Oil Help Oorpijn?

De meeste plantaardige oliën verliezen een deel van hun voordelen voor de gezondheid als gevolg van de verwerking. Olijfolie winning geen verwarming of andere voedingsstoffen drainage behandeling vereisen. De anti-oxidant en vitaminen in olijfolie wordt gedacht om de genezing voordelen toegevoegd als gevolg van deze minimale verwerking, zegt Keith Lehman in september 2008 "De Vuurtoren van Patriot's Journal."

expert Insight

Olijfolie bevat antioxidanten, flavonoïden, aminozuren en vitaminen E en A. huidproblemen die otitis externa veroorzaken vaak succesvol behandeld met vitamine E of olijfolie. Volgens Drug.com, olijfolie druppels zijn een effectieve manier om oorpijn te verminderen. Amerikaanse apotheker adviseert het plaatsen van warme zoete olie in het oor om tijdelijk te kalmeren otitis media oorpijn. Volgens ENTNursing.com een ​​paar druppels olijfolie in het oor dagelijks kan helpen elimineren de wax opbouw die veroorzaakt gehoorverlies en oorpijn. Verhit de olijfolie door het in een container en vervolgens het plaatsen van de container in warm water. Test altijd de temperatuur van de zoete olie voordat u druppels in het oor.

Theorieën en speculatie

Kinderartsen meer schrijven recepten voor oorinfecties dan bij elke andere ziekte, maar de meeste kinderartsen het erover eens dat veel van deze eisen zijn overbodig. Dr. DM Spiro in februari 2008 "Current Opinion in Pediatrics" meldt dat, "Er zijn aanwijzingen dat er marginale voordeel van antibiotica voor de meeste kinderen met de diagnose acute otitis media." Spiro suggereert dat de behandeling eerst met pijnstillers is een meer voorzichtige benadering van de behandeling oorpijn. Gebruik olijfolie oorpijn is een goede eerste stap in de behandeling van oorpijn.

waarschuwingen

Gebruik nooit zoete olie in uw oor als er gehoorgang drainage of als het trommelvlies is gescheurd. Neem contact op met uw zorgverzekeraar als je koorts hebt of als uw oorpijn ernstig is. Gebruik nooit warm zoete olie oordruppels voordat de temperatuur eerste testen ..