Hoe werkt String Tension Affect een tennisracket?

Spanning en Schotpower

Tennisracket snaarspanning betreft de strakheid waarmee tekenreeks worden in het kader van een tennisracket. De meeste rackets worden geleverd met een voorgestelde reeks snaar spanningen voor dat specifieke type racket. Een van de belangrijkste dingen steek spanningen beïnvloedt, is de macht van de racket zal genereren en te zetten in een bal. In het algemeen, hoe lager de snaarspanning van een racket (binnen het bereik van rackets snaarspanning) het krachtiger zal een paal. De reden dat de lagere snaarspanning levert meer vermogen is dat het mogelijk de snaren om meer te buigen bij het slaan van een bal, en op te slaan meer energie voordat het zwepen weer over te brengen in de bal.

Balcontrole

De manier waarop snaarspanning invloed balcontrole is tegengesteld aan die van de macht: hoe meer spanning er op de snaren, hoe gemakkelijker de bal te controleren. Dit hangt, gedeeltelijk aan het feit dat de extra kracht van lossere strings is moeilijker te controleren - een strakker gespannen racket veroorzaakt een bal meer vervormen wanneer het contact (omdat het meer opvallend een stevige muur) dat kan de hoek waaronder het weerkaatst nauwkeuriger dan trampolining veroorzaakt door lossere snaren zijn. Evenzo strakkere snaren neiging om de hoeveelheid spin die op een bal kan worden gebracht, aangezien meer van de kogel in contact met de steken, die zijdelingse beweging racket stelt meer invloed op de bal te verhogen.

Andere Overwegingen

Het racket spanning een tennisser besluit om te gebruiken is grotendeels een kwestie van persoonlijke voorkeur. Spelers ontbreekt aan de macht zou kunnen vinden dat lagere spanning op kan maken voor een aantal van kracht achterstand, terwijl anderen zou kunnen vinden dat de extra controle van de hogere spanning kunnen ze hun natuurlijke kracht gemakkelijker te controleren. Er is geen vaste hoeveelheid spanning dat maakt de beste spelers te gebruiken, en kunnen professionals veranderen hun spanning op basis van de weersomstandigheden en het baanoppervlak. Bijvoorbeeld, tennis grote Roger Federer heeft de neiging om racket spanningen te gebruiken in de lagere bereik aanbevolen voor zijn rackets, terwijl Pete Sampras is bekend dat het zeer hoge racket spanning te gebruiken. Beginners zou het verstandig zijn om ergens beginnen in het midden en maak aanpassingen op basis van hun behoeften.