Hoe werkt het lichaam te verwijderen triglyceriden?

Triglyceriden: Good For You?

Het woord "triglyceride" is meestal niet positief gebruikt in discussies over hart-en vaatziekten en diabetes. Artsen worden bezorgd over de triglyceriden bij patiënten met deze voorwaarden. Toch triglyceriden zijn ook goed voor je. Dus hoe werkt het lichaam omgaan met een overmaat triglyceriden?

Wat zijn triglyceriden?

Triglyceriden zijn een chemische verbinding gemaakt van vette acids.They het grootste deel van het vet dat de mensen te verteren. Wanneer het lichaam verbrandt de calorieën die het nodig heeft voor energie en heeft resten, transformeert ze in triglyceriden en opgeslagen in vetcellen voor toekomstig gebruik. Op deze manier, triglyceriden zijn belangrijk voor uw gezondheid. Echter, het hebben van te veel triglyceriden in je lichaam kan een belangrijke bijdrage leveren aan de metabole syndroom, dat er een risico op diabetes en hart-en vaatziekten. Experts op de American Heart Association zeggen dat een triglyceride niveau van meer dan 150 mg hoog wordt beschouwd.

Normale stofwisseling en Bewegen

Het lichaam krijgt ontdoen van triglyceriden door middel van regelmatige metabolisme als alle organen werken op een normaal niveau. In normale stofwisseling, waarbij de enige calorieën is wat wordt gebruikt door het lichaam worden overtollige triglyceriden gecombineerd met afval in de dunne darm.

Regelmatige lichaamsbeweging kan ook te ontdoen van overtollige triglyceriden. Oefening die calorieën verbrandt dan wat je lichaam normaal gesproken gebruikt veroorzaakt een chemische omzetting in triglyceriden. Oefening verandert ze in acetyl CoA, een chemische stof wordt gebruikt voor de productie van energie. Acetyl wordt gecombineerd met zuurstof, die dan koolstofdioxide en water dat omhoog wordt verbrand in oefening.

Het helpen van je lichaam

De grootste bijdrage aan de overtollige triglyceriden is obesitas. Naast de oefening, het aanpassen van uw dieet kunt uw lichaam te helpen bij het wegwerken van triglyceriden. Je lichaam moet nog suiker en complexe koolhydraten die kan worden gevonden in fruit, groenten en peulvruchten. Verwerkte suikers en koolhydraten, maar kan uw lichaam de bloedsuikerspiegel spike te maken en beginnen te slaan in uw vetcellen. Het wegwerken van snoep en verwerkte koolhydraten (die kan worden gevonden in maïs siroop en bijna elk ingrediënt dat eindigt op "-ose") en vasthouden aan de 'goede' suikers kunnen uw lichaam helpen zichzelf te ontdoen van overtollige triglyceriden. Transvetten moeten ook worden verwijderd.