Hoe werkt het lichaam te scheiden Fat?

Hoe werkt het lichaam te scheiden Fat?

Calorieën in vs. Calorieën Out

Hoe werkt het lichaam te scheiden Fat?

Volgens het National Institute of Diabetes en spijsvertering en Kidney Diseases (NIDDK), bijna tweederde van de Amerikaanse bevolking in de leeftijd van 20 jaar zijn overgewicht of obesitas. En ondanks miljoenen dollars uitgegeven om het wonder dieet om te voorkomen dat het verkrijgen van extra ponden vinden, het komt in feite neer op een eenvoudig concept: als je eet meer calorieën dan je verbruikt, zul je gewicht. Hoewel er andere beperkende factoren zoals hormonen en basaal metabolisme, blijft de vergelijking gelijk. Als je wilt afvallen, moet je meer calorieën te verbranden. Maar waar komt dat extra vet te gaan?

Hoe vet wordt opgeslagen in het Lichaam

Hoe werkt het lichaam te scheiden Fat?

Om te begrijpen waar de uitgescheiden vet gaat, moet je naar de bron te begrijpen. Wat we eten, of het nu vetten, koolhydraten of eiwitten, komt het spijsverteringsstelsel waar het direct wordt gebruikt als er een vraag of opgeslagen als er niet. Wanneer er geen vraag naar deze calorieën, ontvang de suikers, vetten en koolhydraten omgezet in glycogeen in de lever en spieren. Zodra er voldoende glycogeen winkels, de rest wordt omgezet als vet en opgeslagen, totdat we het nodig hebben.

Het branden van de Fat

Hoe werkt het lichaam te scheiden Fat?

Wanneer er een oproep tot activiteit, zoals uit te gaan voor een periode van vijf mijl lopen of rennen, het lichaam zal onmiddellijk beginnen aan te boren in de bloedglucose, die beschikbaar is in een beperkt aanbod. Wanneer glucosespiegels laag draaien, zal het lichaam beginnen glycogeen af ​​te breken. Vet is de laatst beschikbare brandstof die het lichaam kan verbranden. Indien nodig, wordt vet afgebroken tot kooldioxide en water. De kooldioxide wordt uitgescheiden als we uitademen en het water wordt uitgescheiden als we zweten. Door te oefenen op een regelmatige basis, zult u uw basaal metabolisme, die zal helpen om vet te verbranden, zelfs als je het uitvoeren van zijn relatief lage intensiteit activiteiten te vergroten. Houd in gedachten dat wat vet noodzakelijk is; je lichaam heeft vet nodig om organen en transport vitamines, onder andere een cruciale rol te beschermen.