Hoe werkt het lichaam te reguleren PH?

Wat doen artsen, kruidendokters en voedingsdeskundigen hebben met elkaar gemeen? Ze geloven allemaal dat het handhaven van pH-balans is de sleutel tot gezond lichaam systemen. Veel van de huidige bekende ziekten zoals cardiovasculaire problemen, orgaanfalen en kanker zijn die banden pH onbalans. Daarmee wordt het belang van het regelmatig testen van de interne pH-body balance wordt benadrukt. Behoud van het evenwicht tussen de zure en alkalische niveaus in je lichaam is van cruciaal belang voor de gezondheid. Gelukkig het menselijk lichaam is intelligent genoeg om pH-balans door een reeks lichaam systeemfuncties bewaken. Daarnaast is de markt nu vol met voedsel-supplement producten die helpen je lichaam te reguleren zijn pH-balans. In gevallen van verworven hygiënische omstandigheden, kan je lichaam snel hulp te krijgen bij de instandhouding en het behoud van een gezonde pH-niveau.

Urine en lymfestelsel

Gezonde urine en lymfestelsel functies kunt het lichaam om giftige stoffen en afvalstoffen uitscheiden. De opbouw van gifstoffen bevordert pH onbalans, die ernstige gezondheidsrisico's met zich meebrengt.

Hoewel uw lichaam heeft een ingebouwde reinigingssysteem, het nemen van supplementen die helpen reinigt je lichaam helpt het te onderhouden regelmatige stoelgang en een gezonde lever en nieren functies, die effectief ontgifting processen te ondersteunen. Dit helpt uiteindelijk in evenwicht te brengen van uw pH-niveau.

Voeding en Voedingssupplementen

enzym voedselproductie essentieel voor de spijsvertering. Het krijgen van goede voeding is van cruciaal belang voor het behoud van de normale pH-waarde. In dit licht, enzymen spelen een essentiële rol bij de opname van voedsel voedingsstoffen die zal zorgen voor pH-balans.

Je lichaam regelt zijn alkalisch niveaus met groene voedsel. In levensmiddelen van vandaag, is de voedingswaarde gecompromitteerd met opbrengst. Als u het nemen van risico op het krijgen van al uw alkalische stoffen uitsluitend uit het voedsel dat je eet, heb je geen schijn van kans in het voorkomen van ziekten als gevolg van verhoogde lichaam zuur niveaus staan. Daarmee zijn voedingssupplementen steeds een essentieel onderdeel van een dagelijkse voeding.

vitaminen

Door middel van efficiënte absorptie van magnesium, je lichaam behoudt een voldoende hoeveelheid magnesium om een ​​evenwicht tussen de alkalische en zure op peil te houden. Magnesium is meestal verloren in de urine tot lagere zuurgraad.

Juist of voldoende inname van calcium alkalizes het lichaam. Het mineraal wanneer gemetaboliseerd, produceert bufferende verbindingen die helpen pH te verhogen indien nodig.

Onder de andere vitaminen afkomstig zijn uit de voeding of voedingssupplementen, vitamines A en D helpt het behoud van pH-balans, omdat ze essentieel zijn in het helpen van het lichaam buffer zuur.

Correcte inname van vitamine C bevordert de opbouw van nieuwe cellen. Het balanceert ook de interne lichaam pH-waarden door het bevorderen van het reinigen door het maximaliseren darm tolerantie.

De assimilatie van voordelen voor de gezondheid door middel van lijnzaadolie supplement inname bevordert de normale lichaamsfuncties systeemfuncties.

Tips

Het handhaven van een gezonde voeding en levensstijl is de sleutel tot het voorkomen van pH onbalans. Het nemen van veel groen voedingsmiddelen en superfoods helpt bij het bevorderen van een gezonde zuur-alkalisch milieu. Hoewel voedingssupplementen niet gelijk gemaakt, het kiezen van de juiste voedingssupplement zou helpen buffer zuur en alkalisch, en onderhouden van een optimale gezondheid omstandigheden.

Waarschuwing

pH onbalans leidt meestal tot de volgende voorwaarden:

Cardiovasculaire problemen Gewichtstoename en obesitas blaas en nierproblemen verzwakt immuunsysteem Versnelde schade veroorzaakt door vrije radicalen zoals kankercel mutatie. Hormonale onbalans Osteoporose Chronische vermoeidheid Voortijdige veroudering