Hoe werkt het lichaam gebruiken Lipids?

Fats

Vetten die zijn opgenomen in het lichaam bestaan ​​uit lipiden, die niet meer dan één type organisch molecuul. Vetten zijn een vorm van opgeslagen energie kan het lichaam veel meer dan andere brandstoffen zoals suiker stroom. Vetten worden ook wel triglyceriden omdat het aa glycerol die verbonden is met één, twee of drie vetzuren. Zowel verzadigde en onverzadigde vetten lipiden die het lichaam opgeslagen energie. Wanneer het lichaam energie nodig heeft, breekt de chemische bindingen die deze vetten elkaar houdt om de energie die het nodig heeft, dat is hoe mensen vet te verliezen produceren.

Was

Een andere manier dat het lichaam vetten kunt gebruiken is om de was te vormen. Natuurlijke was is bedoeld voor gebruik als een beschermende coating voor kwetsbare gebieden, waardoor ze schoon en onbeschadigd blijft. Wax wordt vaker gevonden in de natuur, zoals in bijenkorven of bladeren van de planten om onnodige verdamping van water te stoppen. De binnenkant van de oren van mensen beschermd was uit lipiden, die gewoonlijk wordt aangeduid als oorsmeer. De was wordt geproduceerd dieper in het oor, en zo meer oorsmeer wordt gemaakt, duwt de oude oorsmeer, samen met eventuele gevangen stof of vuil, uit het oor. Het grootste deel van deze was achtergelaten in de douche of op het kussen van een persoon, maar soms mensen de oren te veel was te produceren en ze moeten worden schoongemaakt.

steroïden

Hoewel technisch gezien niet gemaakt door de mens, zijn steroïden ook gevormd uit lipiden, maar ze zijn gevormd in dieren of kunstmatig gemaakt. Dierlijke hormonen, kenmerkend die welke worden gebruikt voor groei, zijn vaak de basis van steroïden. Wanneer gevangen en verpakt, kunnen deze hormonen worden genomen door mensen, meestal atleten of bodybuilders. Wat deze hormonen doen is opdracht het lichaam om meer spieren toe te voegen dan het normaal zou doen, het verhogen van spiermassa en kracht. Het nadeel is echter dat steroïden verstoren de natuurlijke balans van het menselijk lichaam en in tijd kan ernstige schade aan inwendige organen iemands doen.