Hoe werkt het lichaam Digest Milk?

Hoe werkt het lichaam Digest Milk?

Niet ieders lichaam is gemaakt voor melk. Als je ouder wordt, uw lichaam de productie van lactase daalt. Een belangrijk enzym lactase verteert de lactose suiker in melk en andere zuivelproducten. Een persoon heeft meer of minder lactase dan de volgende. Sommige mensen ervaren zo'n grote daling van lactase dat de consumptie van melk is onaangenaam en zelfs pijnlijk, wat resulteert in maagdarmklachten.

dierenmelk

Mensen zijn in tegenstelling tot veel andere dieren op aarde dat ze drinken de melk van andere dieren. Maar niet alle melk is hetzelfde - verschillende dieren melk produceren met verschillende voedingsstoffen en verbindingen. Lactose is een suiker melk die niet alle mensen kunnen verwerken. De hoeveelheid lactose in melk afhankelijk van het dier. geitenmelk, bijvoorbeeld, heeft minder lactose dan koemelk.

verteringsproces

De spijsvertering begint in de mond, waar de licht zuur speeksel gecombineerd met melk en begint te breken. Wanneer u de melk te slikken, het reizen langs de slokdarm en in de maag. Maagsappen in de maag af te breken de melk verder en doodt alle levende bacteriƫn. De maag stuurt de melk in de dunne darm, onvoldoende opname - zoals aminozuren, de bouwstenen van eiwitten en vetzuren, de bouwstenen vet - geabsorbeerd. Materialen die niet zijn opgenomen energie of voeding worden geduwd naar de dikke darm, verwerkt ontlasting en vrijgegeven door het rectum. Afval vloeistoffen - watervoerende ongewenste materialen - vul de blaas en worden uitgebracht als urine.

De rol van Lactase

Lactase is een sleutelenzym bij de vertering van lactose. De dunne darm produceert lactase. Als je lichaam produceert slechts een kleine hoeveelheid lactase, je hebt wat is een lactose gevoeligheid genoemd. U kunt lactose in kleine hoeveelheden melk en andere zuivelproducten, maar je ervaart pijn en ongemak als je te veel consumeren. Als de dunne darm niet lactose heeft verwerkt, dan gaat het om de dikke darm, waarbij bacteriƫn fermenteren de suiker, de productie van kooldioxide. Het resultaat is een gas, opgeblazen gevoel, krampen en diarree.

Lactose intolerantie

Lactose-intolerantie is een veel voorkomende aandoening. Volgens een artikel september 2009 in "USA Today," zo veel als 60 procent van de wereldbevolking staat is de lactose in dierlijke melk verwerken. Onderzoekers theoretiseren de mogelijkheid om dierlijke melk drinken is een aanpassing opgetreden met verschillende snelheden tussen verschillende gemeenschappen wereldwijd. Terwijl de meeste mensen van Noord-Europese afkomst zijn in staat om koemelk te drinken, bijna geen indianen verslag van de mogelijkheid om de lactose suiker te verwerken.