Hoe werkt Het eten van een gezond ontbijt invloed op de manier waarop een persoon & # 039; s Body Works in de ochtend?

Hoe werkt Het eten van een gezond ontbijt invloed op de manier waarop een persoon & # 039; s Body Works in de ochtend?

Een evenwichtig ontbijt zorgt voor een betere 's ochtends, en het speelt een belangrijke rol in de algemene kwaliteit van uw dieet en uw dag. Het eten van een gezonde maaltijd 's ochtends helpt uw ​​lichaam functie op zijn best, zowel fysiek als mentaal. Om beter te begrijpen van de positieve voordelen van een gezond ontbijt heeft op uw lichaam in de ochtend, moet u ook de gevolgen van het overslaan van het ontbijt te overwegen.

Factoren

Naast het leveren van energie aan je 's ochtends activiteiten brandstof, het eten van een evenwichtig ontbijt helpt je voldoende vezels in uw dieet, beheert uw gewicht en herstelt bloedsuikerspiegel normaal na een nacht vasten. Optimaal dienen ontbijt omvatten een magere eiwitbron zoals afgeroomde melk of yoghurt, een complex koolhydraat, en een vrucht. Volkoren kant-en-klare ontbijtgranen, havermout, een zemelen muffin of volkoren brood te maken gezonde carb keuzes.

Hersenvoedsel

Begin uw dag met een gezond ontbijt maakt het makkelijker om zich te concentreren op het werk of op school de hele ochtend en kun je productiever dan ontbijt schippers maken. Wanneer je geest is helder, ben je beter in staat om te gaan met problemen en de focus op uw activiteiten. Als u in de ochtend te eten, je bent ook meer kans om te nemen aan voldoende vitaminen en mineralen gedurende de dag. Zelfs als je een sterke start zonder ontbijt, door halverwege de ochtend het gebrek aan energie kan uw intellectuele en fysieke prestaties beïnvloeden.

Blood Sugar en Cholesterol

Nadat ik een paar uur zonder te eten 's nachts, je lichaam nodig brandstof voor directe energie en lage glycogeenvoorraden aan te vullen. Begin uw dag met een gezond ontbijt helpt u regelen uw bloedsuikerspiegel en bereidt je voor op een actieve dag. Als gevolg daarvan, heb je meer energie voor oefening en routine 's ochtends activiteiten. Als je niet ontbijten, aan de andere kant, je kan hoofdpijn, verwardheid, vermoeidheid en zwakte in verband met een lage bloedsuikerspiegel te ervaren. B eters ook de neiging om minder vet te eten gedurende de dag, in het algemeen de lagere cholesterol en een verminderd risico op hartaandoeningen.

controle Hunger

Een ander positief effect van het eten van een gezonde maaltijd 's ochtends is het algemene gevoel van tevredenheid, zowel letterlijk als je je lichaam te geven wat het nodig heeft, en psychologisch, zoals u keuzes die je gezondheid en welzijn te verbeteren. Honger kan storend zijn en ertoe leiden dat u te veel te eten tijdens de latere maaltijd en snack tijden. Als je je dag beginnen met een evenwichtig ontbijt, heb je meer kans om minder over voedsel denken tijdens je 's ochtends routine. U bent ook meer kans om te genieten van een passend aantal calorieën gedurende de dag, en als gevolg daarvan, in staat zijn om je gewicht beter te beheren op de lange termijn.